Alex Bodi a scăpat de arestul la domiciliu și încă o caută pe Bianca Drăgușanu. În urmă cu câteva zile aceștia au fost surprinși într-o situație fără precedent. Deși vedeta a încercat să îl evite cât a putut de mult, a scăpat cu greu de afacerist.

Potrivit unor informații oferite de angajatele de la un salon de îmtrumusețare pentru Spynews.ro, în cursul zilei de luni, Bianca Drăgușanu s-a prezentat la salon unde era prezentă și Andreea Tonciu.

În timp ce vedeta era la toaletă, Alex Bodi a sunat pe numărul de la recepție al salonului, cerându-i recepționerei să îi facă legătură cu fosta sa soție. Telefonul a ajuns însă în mâinile Andreei Tonciu, care i-a transmis afaceristului că Bianca Drăgușanu nu era în zonă la momentul respectiv.

Ce i-a făcut Alex Bodi Biancăi Drăgușanu

La nici 20 de minute după apelul dat, Alex Bodi a ajuns imediat la salon. Afaceristul ar fi tras-o la răspundere pe vedetă pentru faptul că îl evită. De acestă dată însă, Bianca Drăgușanu nu a mai rezistat. S-a ridicat, a vrut să plece, însă fostul ei soț nu a putut accepta așa ceva.

Potrivit sursei citate, Alex Bodi s-ar fi pus în fața ușii, spunându-i acesteia că nu are sentimente pentru bărbatul cu care ea este în prezent. După cele auzite, blondina ar fi ieșit imediat pe ușă, însă afaceristul nu a vrut să lase lucrurile neterminate.

Bianca Drăgușanu s-a urcat rapid în masina sa, a blocat ușile, iar acest gest a fost prea mult pentru afacerist. Alex Bodi ar fi început să lovească cu pumnii mașina vedetei. Deși el încă atingea mașina, Bianca a pornit rapid de la salon, afaceristul rămânând singur în stradă.

Amintim faptul că relația lui Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu a întâmpinat mai multe situații dificile. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, însă de această dată se pare că totul este definitiv.