Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut prima apariție împreună la un eveniment din lumea mondenă. Totul s-a petrecut la petrecerea VIVA! 2023 – „The Movie Night’. Evenimentul a ajuns la cea de-a 24-a ediție și a strâns la un loc cele mai importante vedete din România. Pentru ediția de anul acesta, toate persoanele prezente au respectat dress code-ul Like a Movie Star.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au afișat împreună și au întors toate privirile. Printre cele care au atras atenția s-au mai aflat și Lili Sandu, Monica Bârlădeanu, Andreea Bârlădeanu și Anamaria Prodan.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, împreună la petrecerea Viva

La aniversarea a 24 de ani a evenimentului Viva, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au venit împreună. Vedeta a purtat o rochie bleumarin, cu trenă, iar afaceristul a purtat un costum maro cu cămașă neagră.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au făcut o serie de poze și pe tot parcursul petrecerii au zâmbit încontinuu.

Sursa: Viva.ro
Sursa: Viva.ro

Bianca Drăgușanu se iubește cu Gabi Bădălău de doi ani și jumătate. În foarte scurt timp, este posibil ca doi să ajungă și în fața altarului.

„Nu știu dacă mă mărit, am mai fost măritată. (…) Eu sunt genul de femeie care s-ar mărita. Momentan lucrurile sunt un pic complicate, având în vedere situația. (…) Nu zic nici nu, nici da, vedem ce o vrea Dumnezeu, cum s-or aranja energiile, Universul. Eu sunt omul care atrage cam ce își dorește.

Dacă o să mă vezi măritată, probabil o să fii printre primele persoane care vor ști că voi face acest pas! Am să zic că așa s-au aranjat astrele, așa a vrut Universul, Dumnezeu, să mă mărit din nou”, a mărturisit Bianca Drăgușanu recent la Teo Show.

Scandal monstru din cauza lui Gabi Bădălău

Binca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, cu care are o fetiță. La rândul său, Bădălău are doi copii care au rezultat din relația cu Claudia Pătrășcanu. Cele două femei și-au aruncat de-a lungul timpului cuvinte grele, iar totul a culminat cu o acțiune în instanță intentată de Drăgușanu.

Ea a acuzat că ar fi pierdut contracte din cauza unor declarații ale fostei soții a lui Gabi Bădălău. În final, Drăgușanu a pierdut procesul cu Claudia Pătrășcanu.

Tribunalul Constanța i-a dat dreptate fostei soții a lui Gabi Bădălău, iar actuala parteneră a omului de afaceri a fost obligată să-i plătească o sumă de bani.