Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au petrecut clipe de neuitat la malul mării. Și cum nu se sfiesc să-și arate sentimentele unul față de celălalt, s-au fotografiat într-o ipostază tandră și au postat poza pe rețelele de socializare.

Secretul fericirii pentru Bianca Drăgușanu

Pentru Bianca Drăgușanu, cele mai importante lucruri în viață sunt iubirea, banii, sănătatea și armonia, după cum a spus chiar ea recent, în timpul unei discuții pe TikTok.

„Să ai bani mulți și să fii sănătos, să fii în armonie cu toate lucrurile pe care le faci zilnic. Dacă ai bani, ești sănătos și ești în armonie cu toate lucrurile pe care le faci zilnic poți să fii fericit. Că ce-ți trebuie mai mult? Sănătate, bani și iubire!”, a afirmat ea atunci.

Sursa: Instagram

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au atras toate privirile la petrecerea Viva

La începutul lunii iunie, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut prima apariție împreună la un eveniment din lumea mondenă. Totul s-a petrecut la petrecerea VIVA! 2023 – „The Movie Night’. Evenimentul a ajuns la cea de-a 24-a ediție și a strâns la un loc cele mai importante vedete din România. Pentru ediția de anul acesta, toate persoanele prezente au respectat dress code-ul Like a Movie Star.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au afișat împreună și au întors toate privirile. Printre cele care au atras atenția s-au mai aflat și Lili Sandu, Monica Bârlădeanu, Andreea Bârlădeanu și Anamaria Prodan.

La aniversarea a 24 de ani a evenimentului Viva, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au venit împreună. Vedeta a purtat o rochie bleumarin, cu trenă, iar afaceristul a purtat un costum maro cu cămașă neagră.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au făcut o serie de poze și pe tot parcursul petrecerii au zâmbit încontinuu.

Se mărită din nou Bianca Drăgușanu?

Bianca Drăgușanu se iubește cu Gabi Bădălău de doi ani și jumătate. În foarte scurt timp, este posibil ca doi să ajungă și în fața altarului.

„Nu știu dacă mă mărit, am mai fost măritată. (…) Eu sunt genul de femeie care s-ar mărita. Momentan lucrurile sunt un pic complicate, având în vedere situația. (…) Nu zic nici nu, nici da, vedem ce o vrea Dumnezeu, cum s-or aranja energiile, Universul. Eu sunt omul care atrage cam ce își dorește.

Dacă o să mă vezi măritată, probabil o să fii printre primele persoane care vor ști că voi face acest pas! Am să zic că așa s-au aranjat astrele, așa a vrut Universul, Dumnezeu, să mă mărit din nou”, a mărturisit Bianca Drăgușanu recent la Teo Show.