Dani Oţil, celebrul coprezentator al emisiunii „Neaţa cu Răzvan şi Dani” de pe Antena 1, a avut probleme serioase în acest weekend, fiind implicat într-un accident de maşină.

Accident pe străzile Mangaliei: Am lovit mașina neprovocat, fără să mă grăbesc

Mai exact, totul s-a petrecut în timpul Raliului Mangaliei, unde a participat şi Dani, binecunoscut pentru pasiunea sa pentru sporturile cu motor. Prima etapă a Campionatului Naţional de Super Rally a avut loc, în acest weekend, pe străzile din Mangalia, iar traseul din oraş nu i-a purtat noroc vedetei tv.

Dani Oţil a scris pe pagina sa de socializare că a reuşit să facă un accident în timpul raliului de pe străzile Mangaliei, cu toate că nu circula cu viteză mare. Din fericire, se pare că nu a fost ceva grav şi nu a fost nevoie de spitalizare, pentru că Dani spune că a continuat concursul, însă a avut ghinion şi s-a stricat apoi altceva la maşină.

„Rămâne în cartea mea cu două reci şi una caldă:

Am lovit mașina neprovocat, fără să mă grăbesc, după un cumul de factori nefericiți.

Am reușit să improvizăm, am făcut timp de podium, dar s-a stricat altceva…

Caldă e că ne-am întors la curse în oraș şi am vazut fețe fără mască după un an”, a fost mesajul postat sâmbătă de Dani Oţil pe pagina sa de Facebook.

Mesaj de la Cabral: Eram sigur că ne vedem azi!

La doar 10 minute după acest mesaj, Dani a primit un răspuns de la o altă vedetă de televiziune din România pasionată de caii putere, însă de la postul concurent: PRO TV.

Este vorba despre Cabral, care i-a transmis vedetei de la Antena 1 următorul mesaj:

„Mai vin și reci. Dar tocmai asta-i partea mișto, că în ciuda lor se face performanța.

Eu eram sigur că ne vedem la Mureș azi…”

Sursa foto: Facebook