Andreea Ibacka (35 de ani), soția prezentatorului TV Cabral Ibacka (43 de ani), a anunțat, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că cei doi vor deveni din nou părinți. Actrița a menționat în postarea sa că noul copil se va naște în toamna anului 2021. Fotografia, cu care soția lui Cabral a făcut marele anunț, îi prezintă pe cei doi părinți, alături de fetița lor, Namiko, în vârstă de 3 ani.

Andreea Ibacka este o actriță de film și televiziune. Este cunoscută mai ales prin interpretarea rolurilor principale din serialele: Inimă de țigan, Regina și în calitate de co-prezentator al emisiunii În al 9-lea cer. Soțul ei, Cabral Neculai Ibacka, cunoscut simplu Cabral, este un prezentator de televiziune, actor, antrenor de Tae Bo și fost luptător de kickboxing român. El este vicecampion european la kickboxing. Cabral Ibacka este cunoscut drept unul din primii promotori ai genului de dans sportiv Tae Bo în România.

Cum a început relația lui Cabral cu soția sa?

Povestea de dragoste dintre Cabral și Andreea Ibacka a început prin 2007, când el era deja cunoscut telespectatorilor din producțiile postului Acasă TV, actualmente PRO 2, iar Andreea era o tânără studentă la Finanțe-Bănci și aspirantă la statutul de viitoare actriță, după ce luase un casting pentru o nouă producție, „Inimă de ţigan”. Fiind mai mereu pe platourile de filmare de la Buftea, inevitabilul s-a produs, iar între cei doi s-a înfiripat o relație de dragoste invidiată, la vremea aceea, de colegii mai tineri de platou.

Cabral venea în această relație după o primă căsnicie eșuată, cu Luana Ibacka, mariaj în urma căruia a apărut și o fetiță, Inoke, iar Andreea era la prima ei relație mai importantă. Dragostea dintre cei doi a fost mare, iar în 2011 au decis să se căsătorească. Într-un interviu acordat cu aproximativ 8 ani în urmă, cei doi povesteau:

„Am făcut inventarul celor opt ani de relație: 200.000 de kilometri parcurși împreună, peste 300 de weekend-uri petrecute împreună, 844 de certuri şi tot cam atâtea împăcări, 3.000 de zile împreună, 14.500 de sms-uri.”, spuneau aceștia.

În decembrie 2018, la 7 ani de la nuntă, Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți. Andreea a născut atunci o fetiță, Namiko care, așa cum povestesc cei doi fericiți părinți, dă ora exactă în casă și cam toți și toate gravitează în jurul ei.

Sursă foto: Facebook