Mai precis este vorba despre soția lui Cabral, Andreea Ibacka. Aceasta va juca în noul serial de la Antena 1 produs de către Ruxandra Ion. În același serial va juca și Răzvan Fodor, nașul lor de cununie.

Soția lui Cabral a debutat în anul 2007 în telenovela ”Inimă de Țigan” care a fost un proiect de succes. Producătoarea acestui serial este tor Ruxandra Ion.

Potrivit click.ro, Andreea Ibacka va face echipă cu Mihai Călin în noua producție de la Antena 1. Din informațiile sursei anterior citate, soția lui Cabral nu va avea rolul principal deoarece acesta a fost acordat deja altei actrițe.

De ce a renunțat la TV pentru o perioadă

Andreea Ibacka și-a întrerupt proiectele din televiziune în anul 2018, atunci când a devenit mamă. Totuși, a fost foarte activă în mediul online.

„Andreea își dorea să se întoarcă în televiziune și s-a potrivit pe un proiect al Ruxandrei Ion, pentru care a dat probă.

Însă în ultimii ani Andreea a jucat numai personaje negative, iar acesta e unul pozitiv și nu de mare întindere.

Însă ea își dorește să-l facă în așa fel încât să fie plăcută de public.

Îi place că s-a întors și că lucrează cu colegii cu care a mai colaborat”, au povestit surse de pe platourile de filmare pentru sursa anterior menționată.

Cum a ajuns să fie cunoscută

Înainte de a juca în telenovela ”Inimă de țigan”, difuzată pe Acasa TV, Andreea Ibacka a lucrat într-o bancă, ocupând postul de consilier credite pentru persoane fizice.

În acea perioadă, postul Acasă TV căuta persoane pentru un rol în serial. După ce a citit anunțul, aceasta a hotărât să se înscrie la casting.

Pe baza voturilor utilizatorilor site-ului televiziunii, Andreea Ibacka a fost aleasă să o întruchipeze pe Irina Dumbravă, personajul principal feminin din telenovela „Inima de țigan”. Acolo l-a întâlnit pe Cabral, care a jucat unul dintre rolurile principale.