Amalia, fosta concurentă de la „Chefi la Cuțite” povestește că cei doi au dat practic de pământ cu ea și nimeni nu a sărit în ajutorul ei. Motivul se pare că ar fi acela că „este prea vedetă”. Mai mult, ea spune că pe lângă cei doi au venit și alte persoane necunoscute și au început să dea în ea și nu a avut nicio șansă să se apere.

Aceasta este acum internată la spital cu perfuzii după întâmplare nefericită.

„Niște persoane, soț și soție, împreună cu alți vecini au dat cu mine de pământ. Nu știu cum se numesc, dar vin în vizită lângă noi. Că sunt prea vedetă. A început să mă tragă de păr și a sărit și soțul ei pe mine. M-au dat cu capul de pământ și au început să sară alți patru pe mine” a declarat fosta concurentă, pentru spynews.ro.

Aceasta mărturisește că și-a pierdut conștiința și a fost luată la spital cu ambulanța, unde primește acum îngrijiri medicale.

„M-a adus ambulanța, că mi-am pierdut cunoștința”, a mai povestit Amalia.

Când începe noul sezon al emisiunii Chefi la cuțite”

Emisiunea rămâne printre preferatele telespectatorilor, iar aceștia așteaptă cu sufletul la gură un nou sezon. Filmările au fost afectate de pandemia de coronavirus dar acestea s-au reluat treptat din 15 mai odată cu ridicarea restricțiilor, spre marea bucurie a fanilor emisiunii.

Pe durata filmărilor, fanii s-au putut delecta cu fotografii realizate pe platoul de filmare de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Gina Pistol, ceea ce mulți au crezut că este un semn că noul sezon „Chefi la cuțite” este foarte aproape de-a începe. Cu toate acestea, se pare că următorul sezon va începe abia în această toamnă, deci fanii emisiunii mai au ceva vreme de așteptat.