Oficial, Dani Oţil nu mai este un bărbat liber. Vedeta de la Antena 1 şi-a unit destinele cu iubita lui, Gabriela Prisăcariu. Cei doi s-au căsătorit deja şi așteaptă un copil. Chiar şi aşa, vedeta de la Antena 1 nu a ratat ocazia de a o ataca şi pe fosta sa iubită, Mihaela Rădulescu.

Umilinţă totală pentru Mihaela Rădulescu

Dani Oţil nu s-a mai abţinut şi i-a transmis un mesaj absolut umilitor fostei sale iubite în timpul emisiunii Neatza. Dani Oțil a atins un subiect „sensibil” legat de nunta lui. Moderatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a ținut să precizeze că evenimentul de sâmbătă nu a fost nuntă.

„Se vede cu ochiul liber că suntem mai mulți căsătoriți în emisiune. Probabil voi fi împuns că n-am avut sarmale, dar vă reamintesc că n-a fost o nuntă, a fost un team-building, pentru că am fost-40-42 (n.r. de oameni)”, a spus Dani.

Discuţia a continuat cu astrologul emisiunii. „N-aș fi ratat niciodată momentul ăsta. Voiam să fiu sigură că fecioara noastră spune „da”. Mi-au spus o grămadă de femei că dacă s-a căsătorit Dani, mai au și ele o șansă, ele având tot parteneri fecioară și așteaptă de ani buni să fie luate.”, a spus Bianca, astrologul emisiunii.

Dani Oţil, mesaj dur pentru Mihaela Rădulescu

Imediat după comentariul Biancăi, Dani Oțil a ținut să le transmită un mesaj femeilor care l-au „plâns” pentru că oficial nu mai este un bărbat liber. A făcut referire chiar şi la fosta lui iubită, Mihaela Rădulescu.

„Apropo de asta, am înțeles că ieri a fost și un pic de doliu într-o parte a Bucureștiului, cică s-a plâns. Dacă vreți să faceți o depunere de flori la restaurant se poate întâmpla, faceți acolo un colțișor, pentru că sunt unele care au înghițit în sec așteptându-mă chiar până la 40 de ani.

Se pot depune flori, apropo, și la Monaco dacă…se pot așeza acolo…”, a spus Dani Oțil într-o notă sarcastică. Răzvan Simion a simțit imediat subtilitatea și a zâmbit rușinat.