Dani Oțil a făcut dezvăluiri în cadrul podcast-ului realizat de Mihai Bobonete despre perioada când prezentatorul de la Antena 1 avea o relație cu Mihaela Rădulescu. Deși s-au despărțit, cei doi au rămas prieteni și atunci când au ocazia, vorbesc frumos unul despre celălalt.

Relația dintre cei doi a stârnit numeroase controverse la vremea respectivă, în special din cauza diferenței de vârstă. Între cei doi există o diferență de 11 ani, iar acest aspect a fost sancționat de multe ori de către unii colegi de breaslă, transmite Libertatea.

S-au făcut numeroase glume pe această temă

Dani Oțil a recunoscut că s-au făcut glume pe această temă, însă le-a dat replica acelora care au comentat de-a lungul timpului, făcând dezvăluiri surprinzătoare.

„Știi ce era fain pe vremea aia? Că ea bătea într-un 43-44 și erau niște domni la televizor care făceau mișto de felul cum arată ea, dar eu în timpul acela aveam poze cu soțiile lor dezbrăcate în telefon și nu se apropiau …”, a spus Dani Oțil.

Recent, prezentatorul tv a anunțat că se căsătorește cu Gabriela Prisăcariu, după doi ani de relație. Acesta le-a povestit fanilor săi că a început deja să facă rost de toate documentele necesare pentru căsătorie, însă unora nici măcar nu le înțelege rostul.

Mai exact, Dani Oțil susține că nu înțelege de ce are nevoie de analize pentru a face nunta, în condițiile în care multe persoane se căsătoresc chiar dacă sunt bolnave.

„Vreau să ma însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: Certificat de naștere, nu am înțeles de ce iți trebuie analize. Uite cati bolnavi căsătoriți sunt printre noi!”, a mărturisit Dani Oțil la „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.