Tragedie în fotbalul românesc! A murit la doar 21 de ani într-un accident rutier

Raul Negrea era din Cluj și circula dinspre Sângeorz Băi spre Ilva Mică. Totuși, a pierdut controlul volanului la un moment dat și a intrat într-un copac, în apropiere de malul Someșului.

Din păcate, impactul a fost puternic și Raul nu a supraviețuit. Conform informațiilor transmise de stiridecluj.ro, acesta era singur în mașină.

A fost găsit după două ore

De asemenea, Raul Negrea a fost găsit după două ore. La momentul respectiv, un participant la trafic a observat mașina pe marginea drumului și a sunat la 112. În urma evenimentului tragic, Someșul Dej va retrage tricoul cu numărul 1.

„Cu mare regret, anuntăm trecerea în neființă, mult prea rapidă, a portarului echipei noastre, Negrea Raul. Tricoul cu numărul 1 va fi retras de la FC Someșul Dej. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a informat Someșul Dej după tragicul deces al tânărului fotbalist.

Informațiile transmise de autorități

În această dimineață, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier pe Drumul Național 17D între localitățile Sângeorz-Băi și Ilva Mică, conform informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție din Bistrița-Năsăud.

Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac pe malul râului Someș. În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani din Sângeorz-Băi, șoferul autoturismului.

Polițiștii desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier.

Totodată, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița informează că „echipajele de interventie au găsit la locul accidentului o victima de sex masculin in vârstă de aproximativ 21 de ani. Din păcate, tânărul prezenta leziuni incompatibile cu viata. După constatarea decesului de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud, pompierii au procedat pentru extragerea victimei (care era incarcerată) și predarea acesteia către Serviciul de Medicina Legală.”

Sursa foto: Dreamstime