Trădare în televiziune. Viviana Sposub, vedeta de la Pro Tv,  a semnat cu Kanal D. Mai exact, după descalificarea Olgăi Verbițchi din competiția ‘Bravo, ai stil! Celebrities”, din cauza încălcărilor regulamentului emisiunii, o nouă concurentă intră în competiția despre stil și modă pentru a demonstra că are calitățile necesare pentru a fi Cea mai stilată Celebritate din România.

Este vorba despre Viviana Sposub, fosta concurentă de la ”Ferma”. Aceasta este născută la Botoșani, acolo unde a absolvit Liceul de Artă “Ștefan Luchian” și a urmat apoi cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

Viviana Sposub s-a îndreptat către lumea televiziunii, urmând această carieră și prezentând emisiuni îndrăgite de publicul din România. Ea este pasionată și de muzică, tânăra concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities” urmând cursuri de piano și canto timp de 12 ani.  Pe lângă postura de prezentator TV, Viviana este cunoscută telespectatorilor și din postura de concurentă a unui reality show de succes, de la Pro Tv.

Viviana Sposub este noua concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Despre participarea la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub spune că este încrezătoare în forțele proprii și că și-a dorit dintotdeauna să facă parte din acest proiect TV.

“Am încredere în mine; voi lua doar tot ce e mai bun din această experiență, indiferent de ceea ce se va întâmpla pe parcus. Am urmărit emisiunea, însă nu m-am gândit niciodată că voi ajunge aici. Când mi s-a propus să fac parte din acest proiect, am zis <de ce nu!?>”, povestește Viviana Sposub.

Pe lângă cochetările pe care le-a avut cu televiziunea, Viviana Sposub este vlogger, iar canalul său de Youtube este urmărit de mii de persoane. Totodată, ea este și iubita lui George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, care în urmă cu ceva timp avea doar cuvinte de laudă la adresa acesteia. El declara că noua concurentă de la Kanal D îl susține din toate punctele de vedere.

“O iubesc enorm. Timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar, pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere. Un partener cu care să împărtășești fiecare gând, trăire, sentiment pe care-l ai este esențial în dezvoltarea ta ca om și artist, în acest caz, iar ea a făcut acest lucru la 110″, declara iubitul Vivianei Sposub despre aceasta.