Probleme pentru Viviana Sposub şi George Burcea!

Cei doi, care sunt împreună de un an de zile, s-ar putea îndrepta spre o despărţire, dacă este să ne luăm după cele mai recente evenimente. Viviana a şters de pe profilul ei toate fotografiile în care apărea şi George şi apoi l-a eliminat şi de la urmăritori pe Instagram.

Ce a înfuriat-o pe Viviana? Mai este cale de împăcare între cei doi?

Mai mult, apropiaţii cuplului spun că vedeta TV nici nu-i mai răspunde actorului la mesaje. Ce s-a putut întâmpla între cei doi astfel încât relaţia lor, ce părea perfectă, să ia o astfel de turnură?

Se pare că totul ar fi plecat de la o petrecere unde George Burcea a mers alături de alţi prieteni, numai băieţi, iar totul s-a întins până dimineaţa. Viviana s-ar fi supărat foarte tare după acel moment, însă George nu este gata să renunţe aşa uşor şi e hotărât să reintre în graţiile iubitei sale, au precizat persoane apropiate de cei doi, potrivit Playtech.

“Ea (Viviana – n.red.) s-a supărat dintr-o dată, nu știe nimeni ce s-a întâmplat între ei, însă se zvoneste că totul ar fi plecat de la o petrecere la care a fost George. O petrecere numai cu băieții, care s-a întins până a doua zi de dimineață.

Viviana s-ar fi supărat foarte tare și nu a mai vrut nici să-i răspundă la telefon, l-a blocat și pe telefon, pe WhatsApp, peste tot.

George însă nu renunță cu una, cu două, la ea. Face pressing ca ea să îi mai dea o sansă. O copleșește cu gesturi romantice, cu declaratii de dragoste publice, cu mici daruri. Orice pentru ca ea să treacă peste ce s-a întâmplat și să se întoarcă la el. Momentan însă, Viviana este de neclintit”, au declarat apropiaţii cuplului.

“Îi mulțumesc și o iubesc enorm (…) Timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea”

Recent, George Burcea povestea pentru Cancan faptul că Viviana n-a lipsit nicio secundă din viaţa sa în ultimul an şi l-a susţinut din toate punctele de vedere.

“Să-mi dea Dumnezeu putere și sănătate să le duc pe toate. Și cred că am atât din partea Lui, cât si din partea Vivianei, căreia îi mulțumesc și o iubesc enorm și care timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar, pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere.

Un partener cu care să împărtășesti fiecare gând, trăire, sentiment pe care-l ai este esențial în dezvoltarea ta ca om și artist, în acest caz, iar ea a făcut acest lucru la 110%. Pe lângă proiectele mele, mai am un proiect genial în America. Va fi cel mai mare proiect la care am filmat vreodată. Veți vedea îndată!”, spunea actorul.

Sursa foto: Instagram