George Burcea a surprins-o pe Viviana Sposub de ziua ei! Ce gest a făcut actorul?

Sora Vivianei Sposub a venit în platoul emisiunii cu florile pregătite iar George Burcea cu un tort minunat. De asemenea, actorul a surprins-o încă din primele secunde ale acestei zile cu un moment emoționant, folosindu-se de trei gogoși și trei lumânări, potrivit celor spuse de Viviana Sposub.

„Zic adevărul, da? Ok, spun adevărul: aseară, la ora 00:00, a venit cu trei gogoși: două albe, una neagră și cu trei lumânări. Mi-a cântat la mulți ani și a fost foarte frumos, a cântat foarte frumos”,  a spus vedeta.

„Este foarte iubită de familie și de George”, a completat Bianca Sposub la scurt timp după. Totodată, Viviana Sposub a adus în discuție petrecerea care va avea loc peste trei zile iar George Burcea a explicat că vor fi duble cheltuieli.

Cum s-a îndrăgostit de Viviana Sposub?

Amintim că, anterior evenimentelor de astăzi, George Burcea a vorbit despre despre cum s-a îndrăgostit de Viviana Sposub. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Ferma. În Plus”, prezentată de Vali Bărbulescu.

„Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).”, a spus George Burcea la emisiunea respectivă.

Sursa foto: Instagram