În mediul online există dovezi că cuplul s-ar fi despărțit, iar fanii nu au trecut cu vederea acest lucru. Mai exact, deși păreau perfecți împreună și fericiți lucrurile nu a funcționar prea bine între ei.

Fosta asistentă tv a șters toate fotografiile cu George Burcea de pe contul de socializare, chiar la scurt timp după ce cuplul a împlinit un an de relație. Pe de altă parte, George Burcea nu a șters nicio imagine.

Fanii speră însă ca cei doi să nu se fi despărțit și să rămână în continuare împreună, însă nu se știe ce se va întâmpla mai exact. ”Pozele împreună cu George au dispărut…”, au remarcat internauții, pe Instagram.

Cum se înțelegea Viviana Sposub cu George Burcea

Amintim faptul că în urmă cu ceva timp, Viviana Sposub declara că relația pe care o are cu George Burcea este tot ceea ce își dorea. Ea îl descrie pe fostul soț al Andreei Bălan ca fiind atent, adăugând că tot timpul o impresiona cu flori.

Totodată, ea mai preciza că ceea ce au trăit la ferma a fost o realitate și nu un proiect, care i-a schimbat viața complet. Viviana Sposub mai spunea atunci că deși avea alte planuri de viitor și dorea să își achiziționeze un aparatament, relația cu George Burcea a făcut-o să își schimbe complet deciziile, câștigând astfel un suflet pereche lângă ea.

„George e foarte atent cu mine, mai ales când îmi aduce flori. De fiecare dată când îmi ia trandafiri, curăță spinii de pe el. Pe toți. George este mereu cu mine, oriunde mă duc. Ferma nu a fost un proiect, ci o realitate pe care noi am trăit-o acolo.

L-am cunoscut pe George acolo deși suntem amândoi din Botoșani. Ferma mi-a schimbat viața. I-am spus mamei că nu mă interesează niciun băiat. Voiam să îmi iau un apartament, dar am câștigat ceva mai prețios: un suflet pereche”, spunea aceasta.