Este incredibil cum s-a fotografiat Viviana Sposub! Puțină lume ar fi crezut că o vedetă de talia ei va face așa ceva.

Și totuși Viviana l-a luat pe iubitul ei de mână și l-a dus în unul din cele mai aglomerate locuri din București.

Este incredibil cum s-a fotografiat Viviana Sposub! A arătat totul

Viviana Sposub i-a făcut o surpriză plăcută iubitului ei și l-a dus în Obor. Acolo i-a arătat unde a locuit în zonă la un moment dat.

Bineînțeles, au făcut o oprire și pentru o porție din celebrii mici din Obor. Au stat la masă în mijlocul pieței, ca doi oameni normali, dar și înfometați.

Au mâncat mici cu muștar și au băut bere. Bineînțeles, desertul nu avea cum să lipsească de la masă, așa că îndrăgostiții și-au cumpărat un colac secuiesc.

Vedeta a imortalizat momentul și a împărtășit cu fanii, pe rețelele sociale, potrivit retetesivedete.ro.

Care este secretul unui cuplu fericit

Tânăra a spus care este secretul unui cuplu fericit și pentru o relație de lungă durată.

Se pare că totul constă în mâncarea potrivită. Sau în a-ți ține partenerul sătul, indiferent de situație, după cum a sugerat chiar Viviana în imaginile postate pe rețeaua de socializare.

Viviana povestea în urmă cu o lună că, deși nu s-a mutat încă cu George Burcea, se gandește deja la posibilitatea unei nunți.

”Cum mi-am întâlnit sufletul pereche într-un reality show la televizor? Eu chiar mă văd măritată, tânără să fiu! Anul ăsta nu… mai sunt chestii de rezolvat şi apoi. Nu, încă nu ne-am mutat împreună! Cu George mă înţeleg de minune!”, a mărturisit Viviana.

Când au început o relație, nimeni nu le dădea vreo șansă, ba chiar au existat vorbe cum că totul este făcut pentru publicitate. Iubirea lor însă a învins orice, iar cei doi sunt extrem de fericiți.