După un an plin, artista a mărturisit că acum se simte foarte bine și că își concentrează toată atenția asupra celor două fetițe ale sale. Mai mult decât atât, Andreea Bălan a precizat că se simte liniștită și iubită, ceea ce înseamnă că relația sa cu Tiberiu Argint merge ca pe roate.

Artista a mai spus că dorește ca partea personală a vieții sale să rămână doar pentru ea, având în vedere că de la vârsta de 12 ani, de când s-a lansat, viața sa a fost a o carte deschisă pentru toată lumea.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan, citează cancan.ro.

George Burcea i-a dat o lovitură chiar înainte de Anul Nou

Chiar dacă George Burcea și Andreea Bălan nu mai formează un cuplu de câteva luni, actorul a scos la închiriat o vilă deținută de către artistă. Acesta cere 1.600 de euro pe lună, conform anunțului.

Vila Andreei Bălan a fost pusă pe un site de închiriat imobile, de către George Burcea. Trebuie menționat că anunțul a fost creat în anul 2018, însă a fost actualizat recent.

Totuși, George Burcea figurează în continuare drept persoană de contact în postarea respectivă.

„Vilă de lux tip duplex, complet mobilată, situată între Grădina Zoologică și Jolie Ville”, este scris în descrierea postării, fiind menționate și următoarele detalii: „cu loc de parcare în curtea din față, cu 4 camere, 3 băi, curte interioară și complet utilată. Zona este extrem de liniștită, foarte potrivită pentru o familie, având acces la grădinițele din Iancu Nicolae în doar câteva minute”.

În contextul în care cei doi se află în plin proces de divorț, Andreea Bălan a fost văzută alături de afaceristul Tiberiu Argint, în timp ce George Burcea își petrece timpul alături de Viviana Sposub, în timpul filmărilor de la reality show-ul „Ferma. Orășeni vs Săteni” de pe Pro TV.