Vila Andreei Bălan a fost pusă pe un site de închiriat imobile, de către George Burcea. Trebuie menționat că anunțul a fost creat în anul 2018, însă a fost actualizat recent.

Totuși, George Burcea figurează în continuare drept persoană de contact în postarea respectivă.

Ce scrie în anunț

„Vilă de lux tip duplex, complet mobilată, situată între Grădina Zoologică și Jolie Ville”, este scris în descrierea postării, fiind menționate și următoarele detalii: „cu loc de parcare în curtea din față, cu 4 camere, 3 băi, curte interioară și complet utilată. Zona este extrem de liniștită, foarte potrivită pentru o familie, având acces la grădinițele din Iancu Nicolae în doar câteva minute”.

În contextul în care cei doi se află în plin proces de divorț, Andreea Bălan a fost văzută alături de afaceristul Tiberiu Argint, în timp ce George Burcea își petrece timpul alături de Viviana Sposub, în timpul filmărilor de la reality show-ul „Ferma. Orășeni vs Săteni” de pe Pro TV.

Cea mai proastă veste pentru Andreea Bălan

George Burcea și Viviana Sposub sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și petrec tot timpul împreună. Cei doi au petrecut și o vacană de vis, iar fanii au reacționat imediat la vederea fotografiilor.

În una dintre imagini, Viviana i-a sărit în brațe iubitului său, iar el nu s-a putut abține și a învârtit-o în zăpadă, exact ca un adolescent care iubește pentru prima oară. De asemenea, fosta asistentă TV, la rândul său, i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste.

Viviana a redistribuit o fotografie cu iubitul său, însoțită de un mesaj emoționant. „My heart” ( n.r. Inima mea), a scris frumoasa vedetă. Având în vedere multitudinea de reacții din partea fanilor, George Burcea s-a gândit să le transmită un mesaj și fanilor care îi susțin încă de la începutul relației.

„VĂ dorim sã aveti parte de tot ceea ce noi avem😘❤️Ne vedemos la anu @viviana.sposub 😘❤️”, a scris actorul în dreptul unei fotografii.