Andreea Bălan și George Burcea sunt pregătiți să meargă în fața instanței pentru a finaliza divorțul. Artista nu se lasă ușor și dorește atât custodia ambelor fetițe cât și plata pensiei alimentare.

Surse din anturajul Andreei Bălan spun că artista este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile așa cum stau și să demonstreze că George Burcea nu este potrivit pentru a avea grijă de un copil.

„Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau. Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei.”, spune sursa Andreei Bălan pentru wowbiz.ro.

Lui George Burcea i-au crescut veniturile

Aceeași sursă a Andreei spune că după ce a fost prezent la emisiunea ”Ferma”, difuzată la Pro TV, lui George Burcea i s-au mărit veniturile, motiv pentru care cuantumul pensiei alimentare va crește și el.

”Normal, acum, că George a fost la Ferma, i-au crescut și veniturile și, logic, va crește și cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de plătit. Mai ales că are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă.

Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă. Mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât.”, mai spune aceasta.

Potrivit celor spuse de sursele apropiate artistei, Andreea Bălan ar putea spăla pe jos cu George Burcea dar preferă să nu o facă pentru că nu vrea să dea explicații fetițelor atunci când acestea vor crește mari.

”Acum, singura ei preocupare este să se ocupe de fetițe, nu să intre în discuții inutile. Oricum, ea preferă să nu spele pe jos cu George, deși ar avea cu ce. Pentru că nu vrea să dea explicații fetițelor când acestea vor crește mai mari și vor pune întrebări despre comportamentul părinților lor”, au declarat surse apropiate artistei.