Divorțul lui Pepe de cea care i-a fost alături ani la rândul și cu care are două fetițe a șocat întreaga opinie publică și a provocat cutremur în showbizz. Decizia anunțată de artist nu a rămas fără urmări iar acum cunoscutul cântăreț a făcut un anunț care poate fi catalogat ca prima veste bună după o perioadă nu tocmai fericită în viața artistului.

Concret, divorțul lui Pepe i-a adus acestuia un plus de urmăritori pe pagina oficială de Facebook a artistului. Aceasta este numărul 1 în topul căutărilor românilor. În ultima lună, pagina lui Pepe a fost accesată de 4.8 milioane de oameni generându-se peste 2.3 milioane de acţiuni pe postări. Pentru interesul arătat, artistul a ținut să le mulțumească celor care l-au ajutat să ajungă la această performanță.

” Dincolo de cifrele care sunt onorante si dincolo de faptul că dacă nu zicem noi, nu o să zică nimeni … trebuie să vă mulţumesc, să vă mulţumesc vouă, tuturor, pentru toată susţinerea, pentru toate LIKE-urile şi SHARE-urile, pentru fiecare comentariu în parte, pentru toate sugestiile pe care le-aţi avut la fiecare proiect în parte fie că vorbim de CONCERTonline sau BARonline, CONCERTonline – Generaţia Următoare sau FAMILIAonline !!! Vă iubesc şi vă promit că aventura continuă cu multe, multe alte idei la fel de frumoase, cel puţin !!! Şi în continuare … ca să arătăm că suntem o mare, mare FAMILIE … LIKE & SHARE ca să ne strângem toţi !!! “, a scris Pepe.

Pepe a strâns multe dovezi

Raluca Pastramă și Pepe au anunțat că vor divorța. Mesajul a luat în suprindere pe toată lumea, mai ales că mulți au susținut că decizia separării ar pleca de la atitudinea lui Pepe față de soție. Ulterior, au apărut informații care au indicat că soția lui Pepe l-ar fi înșelat pe acesta, lucru susținut de un prieten din anturajul fostului cuplu. Potrivit mărturiilor acestuia, Pepe ar fi descoperit relația extraconjugală a soției sale și, ulterior, a început investigațiile despre povestea de dragoste interzisă care se consuma în paralel cu mariajul lor.

„Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Dar nu așa, oricum, ci cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp, el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, a dezvăluit un apropiat din anturajul fostului cuplu pentru publicația Playtech.ro.