Chiar daca părea că cei doi au o relație stabilă, iar Raluca vorbise recent despre discreția din căsnicia lor, se pare că adevărul era cu totul altul. Partenera lui Pepe este cea care a decis sa pună capăt relației. Conform spuselor cântărețului, cei doi nici măcar nu mai locuiesc împreună, iar decizia îi aparține Ralucăi. Chiar dacă ar mai fi încercat sa își salveze relația, nu a mai fost cale de întoarcere. Acesta este cel de-al doilea mariaj al artistului, care a mai fost căsătorit și cu Oana Zavoranu.

Se pare că Raluca a plecat la munte cu un grup de prieteni, format din mai multe persoane. Întâmplător sau nu, numărul de băieți din acest grup era egal cu cel al fetelor, iar acum lumea se întreabă dacă această excursie nu a fost una formată din mai multe cupluri, relatează spynews.

Cine este noul bărbat din viața acesteia?

sursă spynews.ro

Mai mult decât atât, potrivit surselor din acel grup, Raluca Pastramă ar fi fost la munte pentru un bărbat! Nu-i vom dezvălui identitatea, pentru că nu este persoană publică, însă vă putem spune ce s-a întâmplat la munte. Conform surselor, toate persoanele din grup au fost la herghelie pentru a vizita și pentru a se fotografia alături de cai… mai puțin Raluca Pastramă, cel mai probabil pentru a nu se da de gol!, scrie spynews.

Un alt amănunt la fel de interesant este că din această gașcă a făcut parte și un stomatolog cunoscut din România, ce are cabinetul în zona Pipera, din București. Acesta a fost însoțit de o domnișoară care, întâmplare sau nu, are legătură cu Raluca, pentru că fata respectivă, înainte să meargă la munte cu doctorul, ar fi avut o relație cu Bombo. Mai pe scurt, Raluca ar fi plecat în „vacanță” cu fosta cumnată, cu iubitul acesteia, cu alți băieți, dar și cu acest domn pentru că ar avea, să zicem, ușoare sentimente. În legătură cu cel din urmă vă informăm că este un cetățean de origine arabă, din Qatar, care locuiește în România și care a fost foarte încântat că alături de el, la munte, a avut-o pe Raluca.