George Burcea și Viviana Sposub sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și petrec tot timpul împreună. Cei doi au petrecut și o vacană de vis, iar fanii au reacționat imediat la vederea fotografiilor.

În una dintre imagini, Viviana i-a sărit în brațe iubitului său, iar el nu s-a putut abține și a învârtit-o în zăpadă, exact ca un adolescent care iubește pentru prima oară. De asemenea, fosta asistentă TV, la rândul său, i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste.

Viviana a redistribuit o fotografie cu iubitul său, însoțită de un mesaj emoționant. ”My heart” ( n.r. Inima mea), a scris frumoasa vedetă. Având în vedere multitudinea de reacții din partea fanilor, George Burcea s-a gândit să le transmită un mesaj și fanilor care îi susțin încă de la începutul relației.

”Vã dorim sã aveti parte de tot ceea ce noi avem😘❤️Ne vedemos la anu @viviana.sposub 😘❤️”, a scris actorul în dreptul unei fotografii în care își săruta iubita.

Comentariile au explodat

La scurt timp după apariția imaginilor, fanii au reacționat în număr extrem de mare.

”Te admir mult George. Îți doresc tot binele din lume multa fericire 💖/ Așa frumoșii?!❤️❤️❤️/ Cei mai superbi din întreaga lume 🖤/ Așa sa rămâneti mereu!🙏🏻/ Asa arata Fericirea👍/ Sunteți minunați! Sa va fie bine! 🥰/ Frumoșilor! Va ador mult de tot !❤️”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje primite de cei doi.

Noile imagini publicate arată foarte clar faptul că relația dintre George Burcea și Andreea Bălan s-a terminat complet, iar actorul și-a refăcut deja viața alături de Viviana Sposub.

Totuși, Burcea nu este singurul. Și Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu noul său iubit, Tiberiu Argint.