Soarele a răsărit din nou pe strada Vivianei Sposub! La puțin timp după ce s-a despărțit de actorul George Burcea, vedeta TV ar forma un cuplu cu Saint Levent, un cântăreț de nivel internațional. Ea are 26 de ani, iar el 22, deci diferența de vârstă dintre ei este de 4 ani.

Viviana Sposub ar fi într-o relație cu Saint Levent

Viviana Sposub și George Burcea au fost împreună timp de trei ani, iar despărțirea lor a venit atunci când relația lor părea mai sudată ca niciodată. Încă nu este clar motivul despărțirii, însă au fost invocați factori care ar fi existat încă de la începutul relației. Viviana ar fi fost cea care a pus capăt legăturii.

La o lună distanță, Viviana a decis că este timpul să înceapă un nou capitol în viața ei. Marți, pe 15 august, aceasta a postat o fotografie alături de cântărețul Saint Levent. Se speculează că cei doi ar forma un cuplu, însă mulți spun că poza postată este justificată, întrucât Saint Levent a cântat pe scena festivalului Summer Well. A 12-a ediție s-a desfășurat în perioada 11-13 august la Domeniul Știrbey.

Se pare că unele dintre motivele despărțirii dintre Viviana Sposub (26 de ani) și George Burcea ar fi fost diferența de vârstă semnificativă dintre ei, de 9 ani. Acum, Viviana ar fi într-o relație cu muzicianul Saint Levent (22 de ani) care este cu patru ani mai mic decât ea.

Viviana Sposub
Viviana Sposub, Saint Levent; SURSA FOTO: cancan.ro

Cine este Saint Levent

Saint Levent este deja cunoscut la nivel internațional. Este în industria muzicală din 2020, iar hit-ul ”Very Few Friends”, lansat în 2022, i-a făcut pe mulți curioși să afle mai multe despre el. Cariera sa muzicală a luat avânt datorită rețelelor de socializare, precum Tik Tok și Instagram, unde a adunat peste 150.000 de urmăritori și milioane de vizualizări.

Presupusul iubit al Vivianei Sposub s-a născut la Ierusalim și a crescut în Gaza. Acesta vorbește engleză, franceză și arabă, ceea ce îi permite să ajungă la un public mai larg. Odată cu izbucnirea războiului civil din Gaza, în 2007, s-a mutat în Iordania alături de familia sa, unde a locuit timp de 10 ani. Ulterior, s-a mutat în SUA, în California, pentru a studia la Universitatea Santa Barbara.