Viviana Sposub și George Burcea continuă să formeze un cuplu. Vedeta de la ”Ferma” a recunoscut recent că își dorește să se căsătorească, iar în curând ar putea fi făcut și pasul cel mare.

Ea a precizat totuși că până la căsătorie, George Burcea mai are câteva lucruri de rezolvat și cel mai probabil, după, cei doi se vor putea căsători. Vedeta a vorbit și despre cum se înțelege cu actorul. Se pare că cei doi se înțeleg ”de minune” și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

„Cum mi-am întâlnit sufletul pereche într-un reality show la televizor? Eu chiar mă văd măritată, tânără să fiu! Anul ăsta nu…mai sunt chestii de rezolvat şi apoi. Nu, încă nu ne-am mutat împreună! Cu George mă înţeleg de minune! (…)”, a spus Viviana Sposub în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV.

George Burcea își dorește și el lucruri noi

De menționat este faptul că, în urmă cu ceva timp, George Burcea a vorbit despre ceea ce și-ar dori să se întâmple în viața lui, cât mai curând. Actorul susținea că vrea să fie sănătos și să se implice în cât mai multe proiecte.

Totodată, el susținea că va scrie și un roman autobiografic inspirat din viața sa reală, dar și a mamei sale, care ar putea să devină un film.

„Îmi doresc să fiu sănătos, să joc în cât mai multe proiecte, să-mi scot această carte şi să produc un film bazat pe ea. Şi cel mai important lucru e să terminam odată cu acest divorţ.

Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani, aşa cum au mai fost şi alte scandaluri. În mine s-au stins dragostea şi respectul faţă de soţia Andreea Bălan. Atenţie, nu vorbim de mama Andreea Bălan, căci ea va exista mereu, indiferent la câte tertipuri de presă apelează pentru a mă distruge, aşa cum mi-a promis în momentul în care i-am spus că îmi doresc să divorţez. (…) Este un roman autobiografic, inspirat din viaţa mea şi cea a mamei mele şi îmi doresc să-l transform într-un film”, spunea George Burcea în timpul show-ului Ferma.