Gest impresionant al lui George Burcea. Actorul a postat luni, 10 ianuarie, pe Instagram două fotografii cu fiicele sale: Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (1 an și jumătate).

Cele două poze sunt trecute printr-un filtru alb-negru și sunt însoțite de mesajul „Iubirea în alb-negru”.

Gest impresionant al lui George Burcea

Trebuie menționat și că Andreea Bălan a mărturisit că pentru ea fericirea celor două fetițe este extrem de importantă.

„Pentru mine e foarte important ca ele să fie fericite și absolut niciodată, indiferent de ceea ce va fi între mine și el, eu niciodată nu voi vorbi urât în fața lor. Absolut niciodată. Pentru că eu am citit foarte multe cărți, am făcut terapie și în momentul în care respingi fostul partener înseamnă că respingi copilul.

Copilul face parte și din mama și din tata și e important ca Ella să crească mereu în acest vis frumos, că mami și tati au fost frumoși împreună și din iubirea lor mare au venit ele două. Să vadă ce nuntă frumoasă au facut mami și tati, dar că asta este dacă părinții nu s-au mai înțeles, nu trebuie să știe fetele toate dedesubturile. Îmi doresc ca Ella și Clara să aibă tot timpul o imagine frumoasă despre părinții lor și despre momentul în care ele au venit pe lume. Și trebuie să păstrăm acest vis frumos pentru ele, ca ele să crească niște adulți compleți și fără probleme”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

Lovitură pentru George Burcea

Este război total între marele actor Florin Zamfirescu și George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, după ce Florin Zamfirescu a scris un mesaj dur pe pagina de Facebook, în care se înterabă cine este de fapt Burcea și ce carieră a avut de este considerat un ”actor”.

„Dragilor, cine este “actorul” George Burcea? Ce roluri a jucat în scurta-i carieră? Joacă prin paturi rol de Casanova? Am căutat pe internet și nu am găsit nici un actor cu numele ăsta. De ce jigniți aceasta breaslă? Nu mai aveți nevoie de ea?”, a scris Zamfirescu, pe Facebook.

De asemenea, câteva zile mai târziu, Florin Zamfirescu a vorbit despre acest lucru și în cadrul emisiunii Antena Stars.

„Eu nu am nici o treabă cu el, dar ca breaslă aşa, ca reprezentant al breslei, mă întreb şi eu: ce a făcut? Zi-mi un film, zi-mi un rol, un rol mare să mă uit şi eu să-l văd măcar la faţă! Casanova prin paturi că el acolo divorţează, scandaluri, astea sunt rolurile lui.

Treaba lui, dar de ce spune că e actor? Deci eu nu am nici o treabă cu copilul acesta. Nu-l cunosc, nu mi-a făcut nici un rău, nu mi-a făcut nici un bine”, a declarat Florin Zamfirescu, pentru Antena Stars.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GEORGE BURCEA (@george_burcea)