Viviana Sposub și actorul George Burcea formează un cuplu de câteva luni. Cei doi s-au cunoscut în emisiunea Ferma de la Pro TV, unde au fost concurenți.

S-au văzut, s-au plăcut și s-au apropiat în emisiune, iar relația a continuat și după încheierea filmărilor.

Discuție dintre Viviana și Andreea Antonescu

Întrucât George a fost patru ani într-o relație cu Andreea Bălan, cu care s-a și căsătorit, toată lumea aștepta reacții atât din partea Andreei, cu privire la această idilă, cât și venind dinspre Viviana.

Prima care a făcut primele declarații cu privire la fosta soție a actualului ei iubit a fost însă asistenta TV.

Astfel, Viviana Sposub a vorbit, pentru prima dată, despre fosta soție a lui George Burcea, actualul ei iubit. Primele declarații au fost făcute în emisiunea Ferma de la Pro TV, în timpul unei discuții dintre Viviana și Andreea Antonescu.

Toată lumea știe că Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost multă vreme colege în formația Andre, de mare succes, iar după încheierea proiectului au rămas prietene bune.

Prima întâlnire live cu Andreea

Antonescu este la curent cu dedesubturile despărțirii dintre Andreea Bălan și George Burcea, și vede cu ochi diferiți povestea de dragoste pe care bărbatul a început-o cu Viviana Sposub.

Cei trei: Viviana, Andreea Antonescu și George Burcea sunt concurenți în emisiunea Ferma de la Pro TV.

După ce George a părăsit concursul din cauza unor probleme de sănătate, Viviana s-a apropiat de Andreea Antonescu.

Asistenta TV de la Vorbește lumea i-a povestit Andreei despre prima întâlnire live cu ea și cu cealaltă jumătate a Trupei Andre, potrivit huff.ro.

Întâlnirea a avut loc în urmă cu mulți ani, când trupa Andre a avut concert la Botoșani, orașul din care provine Viviana.

”Andreea Bălan m-a băgat în seamă”

”Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost şi la concert când aţi venit la Botoşani, la noi, în Moldova.

Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu (n.r. – Andreea Antonescu) m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci”, a spus Viviana.

Viviana și George Burcea sunt împreună de câteva luni. După încheierea filmărilor de la emisiunea Ferma, cei doi au rămas împreună.

Ambii au fost confirmați pozitiv cu noul virus, iar George s-a mutat provizioriu în apartamentul asistentei TV.