Potrivit surselor cancan.ro, Andreea Bălan a fost dusă de urgență la spital și operată după ce luni nu a putut dormi din cauza unor dureri la nivelul abdomenului.

Medicii au precizat pentru sursa anterior citată că aceasta a avut un abces al cavității abdominale este un proces inflamator în care se formează o cavitate umplută cu conținut purulent între organele interne. Boala este, de obicei, însoțită de durere severă.

Sursele mai precizează că abcesul abdominal a fost operat laparoscopic, la scurt timp după internare.

Mama acesteia a fost prezentă la spital

Surse apropiate ale Andreei Bălan au declarat pentru playtech.ro că mama acesteia a sprijinit-o în momentele dificile, fiind prezentă cu ea la spital. Sursele au mai spus că Andreei îi este frică de anestezie.

“Mama ei este la spital cu ea. Andreea este foarte speriată, se teme foarte tare de o posibilă operație pentru că ar trebui să o anestezieze. Știti că la ultima anestezie, când a născut-o pe mezină, a intrat în stop cardiac. Este normal să îi fie teamă, să fi rămas cu sechele. Are o teamă în suflet numai când pune piciorul în spital. Încearcă să fie puternică.

Toată lumea a sprijinit-o și s-a interesat de starea ei, inclusive fostul ei soț, George Burcea. De actualul iubit, Tiberiu Argint, nici nu mai zic, e lângă ea cu tot sufletul. Rămâne de văzut care este diagnosticul final al medicilor, dacă a fost o simplă ocluzie intestinală, ori dacă problema este mai serioasă.

Operația rămâne varianta cea mai severă, zic medicii. Ei nici măcar nu o iau în calcul, pentru că, este adevărat, riscul de stop cardiac pe masa de operație este foarte mare la ea”