Totuși, fratele lui Smiley a depășit momentul dificil și se concentrează pe casa de producție a artistului. Potrivit informațiilor transmise de ciao.ro, ruptura s-ar fi produs chiar înainte ca Filip și fosta lui iubită să facă următorul pas în relația lor, acela de a se căsători.

Conform sursei menționate, cei doi și-au sters toate amintirile adunate împreună și și-au văzut de drumul lor.

Cine este fosta iubită a lui Filip?

Mihaela, fosta iubită a lui Filip, a devenit magistrat la Judecatoria Sectorului 3 din București. Aceasta a absolvit Institutul National al Magistraturii, iar după ce și-a facut o stagiatură la Judecătoria Ploiești, ea a obținut un post la București, mulțumită mediei bune obținute la examenul de intrare în magistratură: 8.00.

Iubita lui Filip a devenit judecător în ziua de 27 ianuarie 2017. Atunci, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire în funcție a viitoarei cumnate a lui Smiley. Totodată, înainte de acest luru a susținut un discurs noii generații de judecătări și procurori. Evenimentul a fost transmis de toate posturile de știri din România, el fiind ținut chiar în primele zile ale crizei politice provocate de Ordonanța 13 a Guvernului Grindeanu. Câteva zile mai tarziu, Iohannis i-a invitat personal pe noii magistrați la Cotroceni, unde le-a vorbit, printre altele, despre independența justiției față de mediul politic.

Smiley a avut parte de cele mai minunate clipe din viața sa

Anterior, Gina Pistol și Smiley au luat decizia de a pune pe Instagram o fotografie cu zâmbetul micuței Josephine. Prezentatoarea de la Antena 1 a mai postat în trecut o poză în care se putea vedea foarte puțin din fața micuței. Atunci, Gina Pistol se plângea de faptul că țânțarii au invadat camera micuței și că o terorizează pe aceasta.

Cei doi au stabilit că momentan nu o vor arăta pe fiica lor pe rețele de socializare. La scurt timp după această decizie, Gina Pistol a precizat motivul pentru care nu o va expune pe Josephine.

Vedeta nu consideră ar trebui să o expună pe cea mică la energia din social media, subliniind că nu îi judecă pe cei care iau o astfel de decizie.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus Gina Pistol pe Instagram.