Smiley are parte de cele mai minunate clipe din viața sa! Totul a fost făcut public

Smiley și Gina Pistol au decis să nu pună poze în mediul online cu chipul fiicei lor. Totuși, recent, Gina Pistol a pus pe Instagram o fotografie cu zâmbetul micuței Josephine. Prezentatoarea de la Antena 1 a mai postat în trecut o poză în care se putea vedea foarte puțin din fața micuței. Atunci, Gina Pistol se plângea de faptul că țânțarii au invadat camera micuței și că o terorizează pe aceasta.

De ce nu postează poze cu chipul fiicei lor

Cei doi au stabilit că momentan nu o vor arăta pe fiica lor pe rețele de socializare. La scurt timp după această decizie, Gina Pistol a precizat motivul pentru care nu o va expune pe Josephine.

Vedeta nu consideră ar trebui să o expună pe cea mică la energia din social media, subliniind că nu îi judecă pe cei care iau o astfel de decizie.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Fanii sunt foarte curioși să vadă dacă Josephine seamănă cu Smiley sau cu Gina Pistol, motiv pentru care vedeta de la Antena 1 a decis să le spună acestora că micuța nu seamănă cu niciunul dintre ei.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine”, a mai spus Gina Pistol.

Sursa foto: Instagram