Smiley și Gina Pistol au organizat un botez pe cinste pentru micuța lor. Evenimentul a fost unul discret, la care au participat invitați apropiați cuplului. Deși evenimentul s-a dorit a fi păstrat în mare secret, o parte dintre cei prezenți au reusit să-i dea de gol. La petrecere au participat mai multe nume din showbiz precum: Speak și Ștefania, Andreea Bănică, Jo și Juno, Jean Gavril, Andreea Savin, Șerban Cazan, Emilian și mulți alții.

Smiley și Gina Pistol au impus, însă, o regulă clară tutror invitaților. Potrivit cancan.ro, cei doi părinți au insistat să se renunțe la obiceiul cu banii în plic. În consecință, invitații au avut voie doar să aducă o mică atenție pentru sărbătorită și nimic mai mult. Așadar, nu se poate face un calcul despre câți bani s-au strâns la botezul micuței Josphine, pentru că nu ar fi fost vorba de așa ceva.

Cererea făcută de Smiley către toți invitații de la botez

În plus, artistul le-ar fi cerut cunoscuţii şi prietenii să nu facă fotografii în biserică sau de la petrecerea de după. Această rugaminte a fost, însă, încălcată. Prima care i-a dat pe gol pe Smiley și Gina a fost Andreea Bănică. Ea a postat pe Instagram o fotografie, însoțită de un mesaj în cinstea micuței Josephine.

„Fericire multa, Josephine! Ti-a dat Dumnezeu cei mai buni parinti din lume care sa te iubeasca si sa te ocroteasca!  Ne bucuram ca v-am fost alaturi intr-un moment atat de important” a scris Andreea Bănică, în dreptul imaginii pe care a postat-o pe rețeaua de socializare.

Despre când și cum vor face botezul micuței Josephine, Smiley și Ginba au evitat să dea detalii clare. De fiecare dată au fost extrem de rezervați și s-au mulțumit să spună că este o chestiune personală. Chiar și în ziua fericitului eveniment, atât artistul cât și vedeta TV, au evitat să afișeze vreo postare legată de acest eveniment important din viața lor.