Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, noul sezon al emisiuni Asia Express va fi prezentat de Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, care o va înlocui pe Gina Pistol.

Sursa citată menționează că soția lui Răzvan Fodor nu a stat foarte mult pe gânduri înainte de accepta propunerea, în condițiile în care aștepta de foarte mulți ani să prezinte un reality show de acest gen.

Totodată, potrivit sursei citate, alegerea făcută de  Antena 1 este și una mult mai ieftină. Mai exact, se pare că Irina Fodor primește o remunerație mai mică decât Gina Pistol, în contextul în care iubita lui Smiley se află de ani buni în topul vedetelor bine plătite de trustul de presă.

Soția lui Răzvan Fodor a acceptat propunerea fără să stea pe gânduri, mai ales că visa de ani buni să prezinte un reality show, iar Antena 1 a bifat, pe lângă colaborarea cu simpatica prezentatoare, și un alt aspect important, de ordin economic.

De menționat este faptul că printre cei cu care Antena ar fi negociat pentru a o înlocui pe Gina Pistol, în sezonul 4 Asia Express, s-ar fi aflat și Răzvan Fodor, Liviu Vârciu și Speak, mai precizează sursa citată.

Când încep filmările pentru Asia Express 

În ceea ce privește filmările, Antena 1 a confirmat în cursul zilei de luni că filmările vor începe în această lună, iar edetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior.

Marele premiu în sezonul 4 Asia Express este de 30.000 de euro, însă pentru a-l putea câștiga, concurenții vor fii nevoiți să respte toate regulile de până acum. Aceștia vor avea la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă.

Spre deosebire de celelalte sezoane, provocările vor fi cu atât mai mari cu cât întreaga lume a trecut în ultimul an prin situații extraordinare, din cauza pandemiei generată de Covid-19.

Trebuie menționat este faptul că România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe această rută, așa că drumul și misiunile pe care urmează să le facă le sunt total străine celor 9 echipe de anul acesta, anunță Antena 1.