Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. Ei au o fiică în vârstă de aproape trei ani, pe nume Josephine. Cuplul lor este considerat unul dintre cele mai solide din România și recent le-au pregătit o surpriză imensă fanilor lor.

În Ajunul Crăciunului, Smiley și Gina Pistol au împodobit bradul de Crăciun. Ei au trăit momente minunate alături de familie. Pe platformele de socializare, cei doi soți au arătat fanilor lor cum au decorat pomul de Crăciun. Totul s-a petrecut în prezența fiicei lor, Josephine.

Gina Pistol și Smiley, videoclip emoționant de Crăciun

Pentru a păstra amintirile acestei perioade speciale, fosta prezentatoare de la Antena 1 și partenerul ei au creat un videoclip emoționant. Acesta a fost distribuit pe Instagram. Reacțiile fanilor au fost imediate. Unii au observat un detaliu inedit în bradul de Crăciun al celor doi soți.

În bradul de Crăciun, Gina Pistol a agățat o ecografie. Acest lucru a stârnit speculații și gânduri legate de posibilitatea venirii celui de-al doilea copil. Imediat după ce au distribuit videoclipul respectiv, fanii i-au inundat pe cei doi cu mesaje și urări.

Ce înseamnă sărbătorile pentru artist

Smiley a scris și el un mesaj în descrierea videoclipului postat pe contul său de Instagram.

„Dacă de-a lungul anului fugim în toate colțurile, alergăm constant, Crăciunul înseamnă ACASĂ. Doar atât: liniștea, iubirea, căldura de acasă. E tot ce îmi doresc, ce îmi trebuie și ce mă bucură enorm- timp cu familia. Un Crăciun plin, frumos, curat vă urăm noi, familia Maria”, a spus acesta.

Detaliul din brad care i-a pus pe toți pe gânduri

Imediat, utilizatorii au speculat că Gina Pistol ar putea fi însărcinată pentru a doua oară. Cu toate acestea, ea nu a specificat dacă ecografia respectivă este din perioada când era însărcinată cu Josephine.

Mulți s-au întrebat ce semnifică imaginea din brad. Alții s-au grăbit să adreseze felicitări din nou. Fanii au dorit să le adreseze urări de bine de Crăciun.

Trebuie spus că vedetele au experimentat o bucurie imensă atunci când au aflat că vor deveni părinți.