Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj s-a terminat după șase ani de zile, iar el de-al doilea după doar șase luni.

În emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, vedeta de la Kanal D a mărturisit care sunt planurile ei de viitor și dacă va lua sau nu în calcul ideea unei noi căsnicii. Totodată, ea a explicat că își dorește o oarecare libertate, iar odată ce ”autoritatea” va fi instalată, căsniciile sale pur și simplu nu mai pot funcționa.

”În secunda în care autoritatea s-a ridicat în fața mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată. Și la un moment dat, bărbații din viața mea pun așa un fel de stăpânire. Noi suntem parteneri, dacă nu a înțeles asta, nu-i nici o problemă, mergem mai departe. E adevărat, o dată instalată autoritatea eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor mai funcționa.

Am această cerință pentru bărbatul de lângă mine, lasă-mă să trăiesc lângă tine așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine.

Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, nu suport să mă întrebi unde sunt, nu te voi întreba niciodată unde ești. Partenerii mei nu au auzit de la mine întrebarea unde ești și cu cine ești. Niciodată”, a explicat Teo Trandafir.

O nouă căsnicie?

În același timp, Teo Trandafir a mărturisit că s-ar recăsători, însă fără să meargă la Biserică. De asemenea, vedeta a mai adăugat că acest lucru s-ar putea întâmpla doar în momentul în care fiica sa va fi destul de mare.

”M-am tot întrebat asta. Cred că aș aștepta să crească fii-mea suficient, să fie majoră ca să nu o fac de băcănie. Adică să facă 18 ani, să se ducă în treburile ei, la studiile ei în străinătate. Eu, aici, pot să fac diferite treburi. Nu m-aș căsători niciodată la altar, dar m-aș căsători doar dintr-un motiv.

Împreună cu partenerul tu construiești o viață, îți faci o căsuță, îți faci o mașinuță, în egală măsură puneți efort în aceste mici realizări meschine, dacă se întâmplă ceva cu mine, ce face partenerul meu pentru că rudele mele vor veni să mă moștenească pe mine, iar el este nimeni în drum.

Așa că dacă eu m-aș mărita, singurul motiv ar fi să-mi protejez partenerul care a muncit cot la cot cu mine în toată această perioadă, pentru că poate fi nedreptățit definitiv și eforturile lui din ultimii ani să fie zădărnicite de o chichiță legală. În momentul ăsta ar fi ridicol să ne imaginăm ca la 53 de ani îți pui pirostriile pe cap, eu una nu mă văd”, a mai spus Teo Trandafir.