Surpriză neplăcută marți seara la Kanal D. Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a făcut praf pur și simplu audiențele postului, prin prezența sa la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Vanghelie a prăbușit audiențele Kanal D!

Probleme mari pentru vedeta postului Kanal D, Denise Rifai. A fost o emisiune în care pur și simplu Vanghelie a alungat publicul din fața televioarelor. Aproape 7 audiență a avut Kanal D până la începutul emisiunii. 6,6 puncte de rating mai exact.

Ca la un semn, începutul emisiunii lui Denise Rifai a însemnat practic prăbușirea audiențelor pe publicului urban. Lumea nu a vut să-l vadă aproape deloc pe Marian Vanghelie. De la 6,6, ratingul a scăut veriginos. De trei ori mai mic. În primul sfert de oră al emisiunii, ratingul a fost de 2,7.

Ce a urmat nu a însemnat deloc o redresare. Și cei care s-au uitat la început la emisiune au decis să nu se mai uite. 2,1 rating pe următorul sfert de oră, iar după 23.30, ratingul a scăut sub 2. Vorbim despre 1,6 și 1,1. Pe final, emisiunea a scăzut și mai drastic. Sub 1 punct de rating.

Comparativ, conform cifrelor consultate de către Capital, concurența celor de la Kanal D a avut un final de zi mult mai bun. Cei de la ProTV au început cu 4,3 puncte de rating la ora 23.00, dar au început să scadă și ei. 3.6 și 3 pe următoarele intervale orare. Aproape de mieul nopții și ProTV a scăzut sub 2 rating.

În schimb, Antena 1 a mers mult mai bine. A început foarte bine ora 23.00. 7.1 puncte de rating. Ce-i drept, au scăzut mult pe următorul interval, la 4.4 rating. Au fost însă peste concurență. 2,6 puncte de rating și 2.1 puncte de rating până la miezul nopții.