Conform unui comunicat, în aceasta seară, la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D, Marian Vanghelie, fost primar al sectorului 5 al Capitalei, personalitate vocală și controversată a politicii românești, va clarifica aspecte din viața sa profesională și personală, vehiculate ăn spatiul public, prin intermediul presei, de-a lungul timpului.

Prezentă astăzi în cadrul Știrilor Kanal D de la ora 12:00, Denise Rifai i-a invitat pe telespectatori să urmărească în aceastsă seară emisiunea pentru a afla lucruri surprinzătoare despre Marian Vanghelie.

„Îi curge politica prin sange, încă are probleme în justiție, (….) este înnebunit să facă bani, are treabă multă in continuare, candidează și iubește”, a spus Denise Rifai despre invitatul ei din această seară.

„Ce notă v-ați da la limba română?”,  „Este adevărat că ați vrut să-l bateți pe Adrian Năstase?”, „Câți bani ați facut țn politică?”, „Ați spălat bani cu vanghelioanele?” sunt doar câteva dintre întrebările sensibile, la care va raspunde, în această seară, de la 23:00, Marian Vanghelie.

Care este secretul bine ascuns al Denisei Rifai

Întrebată despre abilitatea de a obține răspunsuri la întrebări incomode și despre ritualul de la care nu se abate înainte de a merge în platoul emisiunii pentru filmare, Denise Rifai a dezvaluit un amănunt interesant.

“Am un parfum anume pe care îl iubesc toți invitații mei și cu care reușesc să le <sustrag> informațiile”, a spus aceasta zâmbind.

Nu pierdeți, în această seară, de la ora 23:00, la Kanal D, “40 de întrebări cu Denise Rifai”, un maraton al întrebărilor incomode, cu Marian Vanghelie invitat, este scris în comunicat.

Ediţie spectaculoasă cu Viorica Dăncilă

Un alt politician care a fost prezent în studioul de la „40 de întrebări” a fost Viorica Dăncilă, fostul premier al României şi fost lider al PSD.

„Sunt un om care a terminat o facultate, am profesat, am urcat pe fiecare treaptă. Sub influența presiunii am făcut greșeli de exprimare. Vedem acum că sunt mulți lideri politici care greșesc, care aduc în Limba Română cuvinte noi, dar nimeni nu îi taxează cum am fost eu taxată. Presa este foarte puternică. O greșeală a mea a fost luată și ținută în prim plan foarte mult timp.

Vedem acum cum greșesc liderii politici, dar acum sunt trecute în derizoriu. Încă există misoginism și orice lucru este amplificat. Am făcut aceste greșeli, dar nu am greșit în deciziile pe care le-am luat pentru oameni. Sper pe parcursul timpului ca cetățenii să se convingă de acest lucru”, a declarat Dăncilă, întrebată despre celebrele ei greşeli de exprimare.

„Am intrat în politică pentru a schimba ceva în societate. Am stat în cadrul aceluiași partid politic, am reprezentat România la Bruxelles, prima femeie premier. O zi în viața Vioricăi Dăncilă este o zi obișnuită. Mă scol dimineața devreme, îmi beau cafeaua, citesc revista presei. Mă bucur că stau cu familia. Am încercat ca în acest ultim an de zile să mă bucur de prezența familiei, să citesc”, a mai spus Dăncilă.