Pentru George Burcea, drama pe care o trăiește este foarte greu de vindecat și în viața lui apar fel de fel de situații neplăcute.

În urmă cu câteva zile, în presa din România au ieșit la iveală informații potrivit cărora tatăl lui George Burcea este luat drept ”agresor” și ”criminal”, prezentându-se detalii cutremurătoare din trecutul socrului artistei Andreea Bălan.

Se pare că tatăl lui George Burcea, pe nume Ioan Burcea, și-a înjunghiat iubita. Femeia ar fi fost salvată pe ultima sută de metri de celălalt fiu, pe nume Cristian, care în prezent lucrează în Jandarmerie.

În ceea ce privește situația mamei lui George Burcea, aceasta a avut peste zece internări în spital, din care s-a ales cu mâna ruptă, cap spart, coaste nici nu mai zic, față tumefiată, au mai spus sursele Impact.ro.

De asemenea, mama actorului a suferit răni grave după mai multe neînțelegeri cu partenerul de viață. Mai mult decât atât, bărbatul a și fost condamnat la închisoare după ce și-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuțit.

Tatăl lui George Burcea, la un pas să-și omoare fiul

Soțul Andreei Bălan nu s-a ascuns și a vorbit deschis despre cele petrecute în copilăria sa, trăind într-un mediu în care violența domestică era la ordinea zilei, iar abuzurile psihice și fizice făceau parte din rutină.

La un momentdat, părinții lui George Burcea au luat decizia să divorțeze, iar după mai mulți de la separarea lor, George Burcea a încercat să mai reia legătura cu tatăl său. Din păcate acest lucru nu s-a mai întâmplat deoarece bărbatul devenise foarte violent, fiind chiar aproape să-și înjunghie fiul.

„După atâția ani, simt fiecare lovitură în parte, n-a rămas neatinsă de mâinile tale criminale nicio parte din corpul meu de copil, care nu visa decât o familie fericită. Și, în loc de iubire, pumni și ură. Ură din frustrare că nu-ți puteai tu depăși limitele. Cum am putut eu să te iubesc, sperând la o familie cu tine, cum am putut să stau să-mi rupi oasele, să distrugi visele”, a transmis actorul în urmă cu câteva zile.