Veste extrem de bună pentru aceşti români. Se dau bani de la stat! S-a aflat cine va primi 200 chiar de pe data de 1 februarie. Este oficial. Anunţul tocmai a fost făcut de unul dintre cei mai importanţi oameni din Guvernul Cîţu.

Bani de la stat pentru aceşti români

Aceşti români vor primi bani mai mulţi de la stat chiar de la data de 1 februarie. Este anunţul momentului făcut de către ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Aceasta a dezvăluit că alocaţiile vor intra de la 1 februarie mărite cu 20%. Mai mult, următoarea majorare depinde de decizia Parlamentului.

Alocaţiile vor intra de la 1 februarie, adică de săptămâna viitoare, majorate cu 20%. Pentru calendarul de majorare a alocaţiilor avem o lege în Parlament şi vom vedea în Parlament dacă se menţine şi a doua tranşă de 20%”, a spus Raluca Turcan, conform TVR.

O altă majorare, în luna iulie

Potrivit Ralucăi Turcan, următoarea majorare a alocaţiilor ar putea avea loc în iulie sau august. Ministrul Muncii a scris pe Facebook la finalul anului trecut că alocaţiile pentru copii vor creşte cu 20% de la 1 ianuarie.

Astfel, alocaţia pentru copiii cu vârste între 2 şi 18 ani va ajunge la suma de 214 lei pe lună.

“Alocaţiile pentru copii vor creşte cu 20% de la 1 ianuarie 2021, conform calendarului stabilit, exact cum am promis. Copiii cu vârste între 2 şi 18 ani vor primi, din ianuarie, 214 lei lunar”, a notat atunci Turcan.