Schimbare la Antena 1. Alessandra Stoicescu a fost înlocuită. S-a aflat care este adevăratul motiv al acestei decizii radicale. De altfel, de câteva zile Alessandra Stoicescu nu a mai fost văzută la pupitrul Observatorului de la ora 19.00. Pe scaunul ei a apărut de Marius Pancu. Aceste a venit de curând de la postul Digi 24.

Motivul schimbării uriașe petrecute la Antena 1 nu are legătură cu plecarea definitivă a vedetei postului de televiziune. Alessandra Stoicescu va lipsi pentru o scurtă perioadă pe micile ecrane. Asta pentru că îndrăgita vedetă tv a plecat într-o scurtă vacanță cu familia. Cum locul ei nu putea sta neocupat, cei de la Antena 1 au decis să-l pună la Observator, pe Marius Pancu. El o va înlocui pe Alessandra Stoicescu doar pentru câteva zile.

În acest moment, Alessandra Stoicescu și-a luat o binemeritată pauză. Ea se află în vacanță alături de soțul ei și fiica lor, dar și de Bianca, fata soțului ei dintr-o căsnicie anterioară. cei patru au ales ca destinație de relaxare Maldive. De altfel, în timpul vacanței, Alessandra Stoicescu și cei doi copii a avut și motiv de sărbătoare. Cu toții au aniversat ziua de naștere a lui Sergiu Constantinescu.

Destinația de vacanță preferată de Alessandra Stoicescu

Trebuie spus că Maldive este una dintre locațiile de vacanță preferate de Alessandra Stoicescu. Nu este prima dată când vedeta celor de la Antena 1 a ales să-și petreacă timpul liber și să relaxeze în acest loc preferat, de altfel, de foarte mulți români. Una dintre cele care se bucură din plin de destinația însorită este chiar Sara, fetița de doi ani a Alessandrei Stoicescu. Vedeta de la Antena 1 le-a povestit internauților cum se desfășoară o vacanță cu un copil mic și a împărtășit ce a învățat, ce-a testat, și ce idei a luat de la alte mame și de la cei ce se pricep la organizat vacanțe frumoase. În plus, ea a explicat de ce preferă insula înaintea multor altor destinații turistice.

„Au spus Maldive – singurul loc unde poți sta direct pe plajă, izolat. Au avut și un termen scurt de rezolvare a «temei»… mnah, avusesem un plan, dar a picat cu mai puțin de o lună înainte de ziua lui Sergiu! În câteva zile au venit cu soluția perfectă: cel mai retras resort din Maldive, unul dintre puținele cu recif propriu (poți vedea coralii și peștii doar intrând în apă, în fața vilei), cu vile spațioase pe plajă, cu piscină mică proprie și, mai mult, au pus la dispoziție toate cele pe care orice părinte trebuie să le aibă cu el la mare: colac, aripioare, găletușă, greble etc.” a spus Alessandra Stoicescu.