România stă sub semnul unei adevărate apocalipse, din cauza situaţiei epidemiologice!

O spune jurnalistul Val Vâlcu, care consideră că s-a ajuns la situaţii absolut absurde în România, în care medicii nu vor să se vaccineze.

“De ce încasează 3.000 de euro? Pentru că are cunoștințe științifice! Păi dacă le neagă… la ce mai stă în cabinet?”, se întreabă, revoltat, jurnalistul.

Val Vâlcu: De ce mai stau medicii care nu cred în vaccin în spitale? Sunt atâtea și atâtea centre de bioenergie, de vrăjitorie

“50 și ceva la sută dintre români au votat și au stabilit că vor o țară ca afară. Hai să ne uităm cum e afară! Bun, rata de vaccinare 96% în Danemarca, 86% în Germania… aceste măsuri precum excluderea personalului medical, trimiterea în șomaj tehnic, să stea acasă până trece pandemia dacă au probleme de conștiință, să nu expună bolnavii.

Aici aș întreba: Cum ar fi în Armată, să ai personal militar care se teme de zgomotul puștii sau se teme să tragă cu pușca?

E absurd! Nu mai vorbim de medicii care nu se vaccinează. Păi eu mă duc la medic și nu la vrăjitoare sau la cabinetul senatorial al Dianei Șoșoacă, pentru că medicul îmi oferă știință. Ori, dacă el nu are încredere în știință și în rezultatele științei, la ce mai stă în spital, când sunt atâtea și atâtea centre de bioenergie, de vrăjitorie, de tot felul de superstiții?

De ce pretinde, de ce încasează 3.000 de euro? Pentru că are cunoștințe științifice! Păi dacă le neagă… la ce mai stă în cabinet?”, a declarat Val Vâlcu pentru B1 TV, potrivit dcnews.ro.

“Cetățenii din România sunt în situația cetățenilor din Africa

Iar când vine vorba despre decese în România, trebuie să îi adăugam şi pe oamenii care mor, spre exemplu, pentru că nu mai au acces la tratamentele pentru cancer sau la investigaţiile ce ar permite descoperirea acestei boli nemiloase într-un stadiu tratabil. “Este apocalipsă ce se întâmplă!”, afirmă Val Vâlcu.

Jurnalistul compară situaţia din România cu cea din Africa şi spune că rezultatele sunt similare: acolo, lumea nu se vaccinează pentru că nu are acces la dozele de vaccin; noi avem acces la ele, dar nu avem dorinţa de a ne imuniza.

“Pe lângă cei 304 oameni care au murit astăzi, trebuie să-i luăm în calcul și pe cei care vor muri mâine în plus, pentru că astăzi nu au avut acces la tratamentele pentru cancer sau la investigațiile care permit descoperirea cancerului într-un stadiu tratabil. Deci este apocalipsă ce se întâmplă!

Am văzut în noiembrie și decembrie 2020 că mortalitatea generală a atins nivelul celei din război, doar în ultimele două luni ale anului. Încă nu se văd în statistici cazurile generate de lipsa de tratament medical în 2020 pentru pacienții cu alte afecțiuni decât COVID-19. Vom avea niște cifre care vor șoca lumea civilizată!

Cetățenii din România sunt în situația cetățenilor din Africa, deși acolo nu au acces la vaccin, nu au vaccinuri, noi nu avem dorința de vaccinare”, a mai spus Val Vâlcu.

“E definiția prostiei! Să faci același lucru de două ori și să te aștepți la alte rezultate”

Jurnalistul a mai dat şi un verdict crunt pentru ce se întâmplă acum în România, pentru că nu s-a învăţat absolut nimic din lecţia Italiei de anul trecut: “E definiția prostiei!”

“Să ne gândim că dacă virusul a suferit o mutație care-l face de trei ori mai ușor transmisibil, ce se întâmplă dacă suferă o mutație care-l face de trei ori mai agresiv? Atunci nu o să mai ai 300 de morți pe zi, o să ai 900 sau 1.000.

Am văzut acest film. S-a întâmplat în Lombardia anul trecut și are aceeași cauză. Trebuie să ne așteptăm să aibă și aceleași efecte. Atunci în Lombardia nu exista vaccin, acum în România există, dar nu se dorește vaccinarea. Nu ai cum… e definiția prostiei! Să faci același lucru de două ori și să te aștepți la alte rezultate. Nu avea cum să fie altfel!”, a mai declarat Val Vâlcu.