Rareș Bogdan anunță că nu vor exista pierzători după votul din Congres: Va există unitate

Într-o intervenție la Antena 3, europarlamentarul Rareș Bogdan, unul dintre susținătorii premierului în cursa pentru șefia PNL, a precizat că atât premierul, cât și Guvernul nu trebuie să fie atacat din interior.

„Nu am văzut decât la un alt partid politic acest atac la premier. Premierul nu trebuie să fie atacat, guvernul nu trebuie să fie atacat din interior. Din interiorul sălii sunt liberal.”, a spus Rareș Bogdan, la Antena 3.

Acesta a mai spus că, de luni seara, PNL va fi aceeași familie așa cum a fost și până acum. Rareș Bogdan spune că liberalii vor rămâne în unitate și vor continua bătălia cu PSD.

„Noi, începând de mâine seară, suntem în aceeași familie cum am fost și până acum. Vom rămâne în unitate și vom continuă bătălia cu adversarul nostru, care este PSD. Noi nu ne batem între noi. Sigur, concurență face bine unui partid.”, spune acesta.

Rareș Bogdan: Mă uit doar în prezent și mai ales în viitor

Euroaprlamentarul a subliniat că nu se referă la campania candidaților pentru șefia PNL, precizând, totodată, că nu vrea să se uite în trecut, ci doar la prezent, și, mai cu seamă, la viitor.

Rareș Bogdan este sigur că Florin Cîțu va ieși câștigător, însă spune că Ludovic Orban va rămâne un președinte important pentru PNL.

”Eu nu vreau să mă refer la campanie, a trecut. A fost un episod trist. Nu mă mai uit în spate, mă uit doar în prezent și mai ales în viitor. Ludovic Orban cu siguranță rămâne un președinte important în PNL, post-decembrist și nu numai. Dar pentru această perioada, următorii patru ani, președinte va fi Florin Cîțu.”, a mai precizat acesta.

În final, acesta spune că după numărarea voturilor nu vor exista pierzători, va exista doar unitate,

„Imediat după terminarea numărătorii voturilor, veți vedea că discursurile se schimbă. Nu vor există învinși și pierzători. Va există unitate. PNL este obligat să meargă înainte. PNL rămâne unit. Nimeni din Partidul Național Liberal nu va pleca.”, a mai spus Bogdan.

Sursă foto: Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu