Rareș Bogdan le-a cerut tuturor liberalilor să se pună în spatele premierului Florin Cîțu, care în opinia sa este un om onest, dar și cu mult bun simț. „Va cer sa va puneti in spatele lui Citu, este un om onest, cu bun simt”, a adăugat el.

Totodată, europarlamentarul a începtu să ridice tonul vocii, vorbind despre acuzațiile care i-au fost aduse premierului în momentul în care mama sa a murit. Rareș Bogdan susține că a fost de față când Florin Cîțu a fost atacat într-un mod atât de josnic, numele mamei sale fiind subiectul principal.

„Cea mai sfanta fiinta e mama. Eram la Maramures cu Citu, cel mai dur atac s-a dus impotriva mamei sale defuncte, a fost cel mai josnic atac impotriva unui om politic, sa-i ataci mama”, a spus Rares Bogdan.

Liberalul a mai adăugat că dușmanii nu sunt în PNL ci în afara sălii, precizând că niciun premier din România nu a reușit să facă ceea ce a făcut Florin Cîțu.

Florin Cîțu va fi președintele acestui partid”

”Împreună trebuie să ducem aceste bătălii. Dușmanii sunt în afara sălii, nu aici. Unitate! Este absolut normal să susțineți un candidat sau altul, se va vedea la vot. Dragii mei, în urmă cu cinci luni de zile am primit invitația de a mă alătura unei echipe și am făcut-o. (…) PNL înseamnă că toți cei de aici suntem împreună. Înseamnă că colegii noștri sunt alături de noi (n.r. a enumerat liderii din mai multe județe). Niciun premier al României nu a făcut ce a făcut Florin Cîțu. A dat cu pumnul în masă în fașa Ursulei von der Leyen”, a declarat Rareș Bogdan.

Referitor la valul de huduieli și demisii, Rareș Bogdan le-a cerut liberalilor să înceteze, pentru că PNL-ul nu este PSD.

”Nu cred ca 5 judete puteti sa rechizitionati o sala bazandu-va pe bunul simt al celorlalti. Incetati, demisia nu se striga in aceasta sala, ca e guvernul nostru, noi nu suntem PSD-isti”, a mai adăugat acesta.

În final, Rareș Bogdan a declarat că Florin Cîțu va fi în continuare premier, dar și președinte de partid.

”Florin Cîțu va fi primul ministru. Va fi președintele acestui partid. (…) Florin Cîțu, președinte! Florin Cîțu, președinte! Cu Dumnezeu înainte!”, a mai completat Rareș Bogdan.