Rareș Bogdan a susținut votul la moțiunea de cenzură: Singura șansă este unitatea

Rareș Bogdan a precizat la Antena 3 că el a susținut votul la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu. Mai mult decât atât, acesta a comentat și declarația făcută de președintele Klaus Iohannis în care preciza că singura șansă a coaliției este unitatea.

Europarlamentarul îi dă dreptate președintelui României și spune că dacă nu va exista unitate în coliție, atunci ”situația va fi tragică”.

”E o credință sinceră a domnului președinte Klaus Iohannis, cu privire la comportamentul coaliției. Dânsul a spus o chestiune extrem de clară și de directă, singura șansă a acestei coaliții să reușească este să stea în unitate. Dacă va avea poziții divergente chiar în interiorul unor partide situația va fi tragică, pentru coaliție”, a spus Rareș Bogdan.

”Sunt unul dintre cei care au susținut votul”

În cadrul emisiunii de la Antena 3 unde a fost invitat, Rareș Bogdan a declarat că el a susținut votul moțiunii de cenzură, chiar dacă unii colegi nu. Amintim că parlamentarii din PNL au precizat că vor fi prezenți în Parlament dar că nu vor vota moțiunea de cenzură împotriva lui Florin Cîțu.

”Știu că o să creez un breaking news, dar să știți că eu, spre deosebire de alți colegi, sunt unul dintre cei care au susținut votul, pentru a verifica încă o dată coliziunea și unitatea coaliției”, a dezvăluit Rareș Bogdan.

Ulterior, acesta a mai declarat că nu crede că vreun coleg liberal, care tinde mai mult spre Ludovic Orban, va vota împotriva Guvernului Cîțu.

”Eu nu cred că vreun coleg de-al meu din PNL, fiind partizan, membru al lui Ludovic Orban, nu cred că ar fi votat împotriva Guvernului Cîțu”, a mai spus europarlamentarul PNL, la Antena 3.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea