Raed Arafat, pus la la zid de un fost premier: A devenit extrem de antipatic

Fostul premier Adrian Năstase a vorbit, miercuri seara, la România TV, despre Raed Arafat, secretar de stat în MAI și șef al DSU. Adrian Năstase este de părere că acesta s-a contaminat cu mesajele negative pe care le transmite populației, motiv pentru care a devenit antipatic.

„Raed Arafat a fost mult timp credibil dar de cand a iesit prea des cu mesaje negative, s-a contaminat de mesajele negative si devine extrem de antipatic, imi pare rau sa spun asta.”, spune fostul premier.

El a continuat prin a preciza că Arafat s-a asociat cu președintele Klaus Iohannis și cu Guvernul. Așadar, oamenii consideră că acesta nu mai acționează independent, ci ca o anexă.

”El e asociat cu Iohannis, cu Guvernul, se considera ca nu mai actioneaza independent si ca actioneaza ca o anexa a actualei puteri. Si-a pierdut mult din credibilitate”, a declarat Adrian Năstase.

În timp ce oamenii protestează, Arafat continuă restricțiile

Raed Arafat a decis prelugirea carantinării zonale a comunelor Chiajna şi Cornetu din județul Ilfov pe 30 martie, atunci când românii ieșeau în stradă pentru a treia zi de proteste.

Ordinele şefului DSU, secretar de stat dr. Raed Arafat, stipulează prelungirea măsurii de carantină zonală pentru Chiajna şi Cornetu de marţi, de la ora 22,00, până pe 13 aprilie la aceeaşi oră.

Astfel, prefectura Ilfov anunţă, marţi seară, că măsura de carantinare zonală a fost prelungită cu 14 zile pentru comunele ilfovene Chiajna şi Cornetu.

”Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară: – Hotărârea nr. 61 din 30.03.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Chiajna, cu satele aparţinătoare Chiajna, Dudu şi Roşu, judeţul Ilfov; – Hotărârea nr. 62 din 30.03.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Cornetu, cu satele aparţinătoare Cornetu şi Buda, judeţul Ilfov.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea