Mihaela Rădulescu locuieşte de ani buni în Monaco, alături de fiul său Ayan, însă se află foarte des şi în România, acolo unde are diferite proiecte TV.

Mihaela nu mai are nicio casă în România. La cine locuieşte când este în ţară?

Vedeta a dezvăluit că îşi petrece cel mai mult timp la Monaco, însă călătorește des și în jurul lumii alături de iubitul său Felix Baumgartner, pe care spune că îl sprijină partenerul întotdeauna.

În România vine când are diferite contracte cu anumite branduri sau atunci când este implicată în proiectele de televiziune, cum este acum emisiunea Masked Singer de pe PRO TV.

Într-un interviu acordat Libertatea, Mihaela Rădulescu a recunoscut că ea nu mai deţine nicio locuinţă în ţară. Ce face atunci când este nevoită să stea în România?

“Nu mai am nimic. Nu. nu. Stau la hotel. Sunt un om care trăiește din valize. M-am obișnuit.

Așa trăiesc de ani de zile. Am plecat de 15 ani totuși”, a declarat vedeta.

De ce s-a stabilit Mihaela Rădulescu la Monaco?

Vedeta TV spune că decizia de a pleca din România a fost luată pentru binele fiului său, Ayan. “Noi aici nu aveam liniște, era perioada cu divorțul”, a spus Mihaela despre acel moment. “A fost un sacrificiu pe care am decis să-l fac”, a adăugat ea.

Mihaela mai povesteşte că Monaco nu a fost alegerea ei, iar la început nu-şi găsea locul acolo şi nu se putea adapta, astfel că a fost nevoită să meargă la un psiholog.

“Decizia de a pleca a fost luată pentru Ayan, eu n-am vrut să-mi cresc copilul aici. Când am luat decizia să plecăm, noi aici nu aveam liniște, era perioada cu divorțul. Ăla a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilului.

A fost un sacrificiu pe care am decis să-l fac, nu m-am mai gândit la mine. Mi-am dorit ca fiul meu să aibă o copilărie normală. I-am zis tatălui copilului atunci că eu nu pot să cresc copilul aici, pentru el, nu pentru mine. Nici nu știam unde o să plec.

A fost decizia tatălui lui să mergem în Monaco, pentru că avea prieteni acolo. Am fost la psiholog. Am simțit nevoia să abordez un prieten psiholog. Mă mutasem într-o țară nouă și nu-mi găseam locul. Simțeam că nu mă puteam adapta în Monaco. Nu voiam nici să-mi fac prietenii false”, a mărturisit Mihaela Rădulescu.