Mihaela Rădulescu a împlinit recent 52 de ani, însă asta nu se vede deloc!

Apariţie incredibilă pe Instagram!

Jurata din noul sezon al show-ului PRO TV “Masked Singer România” are foarte mare grijă de corpul ei şi arată extraordinar. Stilul de viaţă sănătos, o alimentaţie corectă şi mult sport contribuie din plin la corpul perfect pe care Mihaela nu se sfieşte să-l arate fanilor ei de pe reţelele de socializare.

Mihaela Rădulescu a postat pe Instagram o poză care a încins imediat internetul.

Aflată la vila din Monaco, îmbrăcată doar în bikini, stând în mâini, cu capul în jos, vedeta a prezentat începutul unei serii de exerciţii zilnice, în urma cărora a avut o “senzaţie grozavă”.

“Au urmat nişte flotări, stretching şi o senzaţie grozavă după ce-am revenit cu picioarele pe pământ:). Îmi plac zidurile construite din cărămizi, nu din idei preconcepute”, a scris Mihaela pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Fotografia a adunat imediat zeci de aprecieri şi comentarii, iar printre cele care au lăsat un mesaj se numără şi Iulia Vântur, Andreea Antonescu sau Nadia Comăneci.

Secretele cu care Mihaela Rădulescu arată de milioane şi după 50 de ani

Mihaela Rădulescu nu consumă alcool şi are şedinţe aproape zilnice de exerciţii fizice pentru a-şi menţine forma de invidiat. În plus, nu consumă mâncare sărată seara atunci când este în perioada filmărilor la TV, pentru a evita umflarea feţei a doua zi.

Vedeta PRO TV a recunoscut că a apelat și la medicul estetician de câteva ori, însă secretele pentru a se menţine în formă sunt mult mai multe.

“Eu nu beau alcool niciodată, iar asta din start te menține bine. Sport fac aproape zilnic. Sunt zile în care nu am chef sau nu am timp, dar la două-trei zile tot fac ceva sport.

În perioada de filmare am un regim controlat de mâncare. Nu mănânc sărat seara ca să nu mă trezesc umflată la față.

Țin cont de lucrurile astea. Încerc să nu mănânc mai mult decât este cazul. Încerc să mănânc mai sănătos decât de obicei”, povestea Mihaela Rădulescu într-un interviu acordat Viva.