Mihaela Rădulescu şi Horia Brenciu vor fi colegi din această toamnă! Se întâmplă pe platourile de filmare ale Masked Singer, show-ul difuzat de PRO TV.

Mihaela Rădulescu, tipologia de “doamna profesoară”

Într-un interviu acordat recent, Horia Brenciu a vorbit despre cum se înţelege cu colega sa şi spune chiar că şi-ar dori să refacă un proiect special împreună cu Mihaela Rădulescu.

“E ca și când ar fi un sezon nou, pentru că are altă viață, cele două personaje vedete care au năvălit la masa detectivilor au o bucurie formidabilă de viață, în special Alex Bogdan.

Practic, sunt două tipologii: una-i doamna profesoară, care este Mihaela Rădulescu, și o să-ți dai seama pe măsură ce se desfășoară emisia. Ia indiciile foarte serios și e foarte conștiincioasă vizavi de presupunerile măștilor.

Și Alex Bogdan, care este argintul viu al mesei detectivilor, chiar îmi aduce aminte de foarte multe ori de momentele când eu eram tânăr, la 15-12 de ani, și țopăiam ca un iepuraș în fiecare zi a săptămânii”, a povestit Horia Brenciu în interviul acordat Click.ro.

“Cu Mihaela m-am înțeles cel mai bine”

“Cu Mihaela m-am înțeles cel mai bine în sensul că amândoi suntem de la școala veche de jurnalism. Luăm un indiciu și ne ducem pe drumul ăla până la capăt. Exact ca și când am soluționa un caz de la un film polițist”, a mai precizat artistul.

Întrebat dacă este pentru prima oară când colaborează cu Mihaela, Horia Brenciu a răspuns:

“E prima dată când mă aflu cot la cot cu ea, umăr la umăr, chiar dacă unul stă în stânga și unul în dreapta mesei. E prima oară când ne înțelegem de la început până la final.

N-au fost neînțelegeri înainte, dar e prima oară când colaborăm, ne înțelegem, și cred că în ultimă instanță o să-i spun lui Felix: <Băi, Mihaela rămâne în România>!”

Un duet muzical Horia Brenciu – Mihaela Rădulescu?

Horia Brenciu spune că a mai cântat şi în trecut alături de Mihaela şi speră că poate vor reuşi să mai repete un astfel de moment muzical împreună, fie de Crăciun sau de Revelion, la programele organizate de PRO TV. Întrebat dacă ar face o piesa cu Mihaela Rădulescu, Brenciu a replicat:

“Să știi că asta am discutat. Am depănat multe amintiri pe parcursul acestor ediții de „Masked Singer” sezonul 2. S-au întâmplat multe aduceri aminte. Amintiri pe care și eu, și Mihaela le avem, având în vedere că avem mulți ani de viață publică în România.

Odată a venit Mihaela și mi-a spus că am cântat cu ea, a fost motivată să cânt cu ea. Mi-a dat toate explicațiile și video de pe Youtube. Aș mai cânta cu ea și poate Pro TV-ul va aranja să cântăm împreună de Crăciun sau de Revelion.”