Horia Brenciu a obișnuit pe toată lumea să fie mereu extrem de vesel și de pus pe glume. Și pe scenă, la cântări, vedeta a fost mereu la fel. Totuși, în spatele zâmbetului stă o dramă fără margini pe care Horia Brenciu s-a decis să o dezvăluie.

Adevărul despre Horia Brenciu!

Vedeta de la ProTV a spus totul la emisiunea „Vorbeşte lumea“. Acesta a vorbit despre perioada în care şi-a pierdut mama. Brenciu a mărturisit că nu a avut o copilărie uşoară. Horia Brenciu nu a fost un răsfăţat al sorţii. Artistul a avut o copilărie dificilă, despre care vorbeşte foarte rar.

„Cred că puţină lume ştie lucrul ăsta, noi am fost o familie săracă. Mama a dispărut dintre noi când eu aveam 11 ani şi fratele meu 10. Brusc, eu şi tata am simţit că trebuie să reglăm anumite îndatoriri pe care le avea mama. Tata s-a ocupat cât a putut de educaţie şi el era bucătarul în casă. La Braşov, nu numai că nu se găsea nimic (de mâncare) şi cozile erau de la 2-3-4 dimineaţa, dar se mai şi stingea lumina’, a spus Horia Brenciu, la emisiunea Vorbeşte lumea, de la ProTV.

Vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. De mai bine de 14 ani se iubește cu Alice Dumitrescu. Împreună cresc patru copii, de care se simt tare mândri. Brenciu spune că familia este „pansament” pentru orice, iar pentru soţie are numai cuvinte de laudă.

„Îi admir viaţa, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă şi în afara ei şi aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forţa şi răbdarea cu care ne ţine pe mine şi pe cei 4 copiii ai noştri în frâu. O admir şi o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Şi cred că o să mai am multe de admirat la ea…”, a spus Horia Brenciu pentru avantaje.ro.