Cu o carieră strălucită, o căsnicie minunată și patru copii frumoși, Horia Brenciu se poate declara cel mai fericit om la împlinirea vârstei de 48 de ani. „Nici n-am visat vreodată”, spunea vedeta în urmă cu ceva vreme, referindu-se aici la familia sa, adăugând că „îi consider pe copiii mei daruri venite direct de la Dumnezeu”.

Tot așa s-a și afișat cu ocazia zilei sale de naștere, împreună cu familia sa, iar din mesajul său transmis pe rețelele de socializare se vede că este fericit pentru că nici nu mai știe cum au trecut anii.

Postarea sa a strâns mii de comentarii și zeci de mii de aprecieri pe Facebook.

„Voiam sa fac un mesaj super filosofic despre aniversarea mea, cu reflecții profunde despre lume, viața și univers. Îl las pentru la anu’, când ieșim din pandemie! Am unul mai scurt… Noi suntem Brenciu și vă dorim multă sănătate, fericire și tot ceea ce vreți voi! La mulți ani, 28… pardon… 38… scuze… 48!”, a transmis artistul pe pagina sa de Facebook.

Horia Brenciu trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de soția sa, Alice Dumitrescu, cu care este însurat de mai bine de 14 ani, reușind să găsească echilibrul perfect între carieră, iubire și hobby-uri.

„După amiază, petrec timpul cu copiii mei și poate, mai spre seară, merg la film cu soția mea. Dacă mai rămâne ceva timp, citesc, poate compun ceva și mă gândesc oare ce surprize să le mai fac elevilor mei de la Academie. Cum e o zi liberă?! E ca o zi de… luni!” , mărturisea recenta acesta.

Acesta povestea și despre cariera pe care ar fi urmat-o dacă nu ar fi fost artistul de astăzi.

„Aș fi putut fi actor. Îmi place la nebunie să joc teatru, în sensul propriu al cuvântului. Iar dacă ar fi fost ceva din afară sferei artistice, mi-ar fi plăcut să fiu medic veterinar sau chiar pădurar. Îmi plac animalele și aș vrea să le vindec pe toate cele pe care le salvează fiica mea mai mare. În ceea ce privește pădurea, cred că e locul în care mă voi retrage la bătrânețe, evident după 105 ani”, mai spune vedeta.