Marcel Ciolau, liderul interimar al PSD, a anunțat cine sunt cei care vor fi șefi de campanie în acest an. Potrivit acestuia, cei doi lideri care vor conduce campania sunt Claudiu Manda și Mihai Tudose. Ambii vor lucra împreună, iar Ciolacu le-a dat termen până miercuri să vină cu o echipă de campanie.

De asemenea, Ciolacu a precizat că echipa va fi completată cu oameni pe regiuni.

Președintele PSD a anunțat cine sunt cei doi lideri PSD care vor fi șefi de campanie la alegerile din acest an.

“Domnul Claudiu Manda o să fie șeful de campanie. Va lucra alături de Mihai Tudose. Au termen până miercuri să vină cu echipa de campanie. Echipa va fi completată cu oameni pe regiuni”, a declarat Marcel Ciolacu.

Sorin Grindeanu, contracandidatul lui Ciolacu la șefia partidului?

Pe de altă parte, Ciolacu a făcut precizări și referitoare la șefia partidului. Întrebat dacă Sorin Grindeanu o să fie contracandidatul său pentru conducerea partidului, Marcel Ciolacu a răspuns: “Nu o să fim contracandidați, eu și Sorin Grindeanu. Îmi place să mă uit la istoria PSD și să învâț din greșelile altora”.

Marcel Ciolacu vs. Sorin Grindeanu

Se duce o luptă intensă pentru conducerea partidului. Sorin Grindeanu candidează împotriva lui Marcel Ciolacu. Cei mai mulți lideri PSD cred că Sorin Grindeanu este cel mai potrivit sa candideze pentru funcția de președinte PSD. Totul se va decide la Congres, a cărui dată nu este încă certă.

Conducerea PSD se reunește, astăzi, și pentru a stabili data Congresului. Ciolacu ar vrea ca acesta să aibă loc pana la finalul lunii Februarie pentru a fi votat, rapid, președinte plin al PSD.