O mare vedetă de la noi a postat mai multe fotografii cu ea de când era mică și adolescentă, iar schimbarea care s-a produs de-a lungul anilor a făcut-o să plângă. Asta pentru că, revăzând pozele, a conștientizat cât de mult s-a maturizat și prin câte încercări a fost nevoită să treacă ca să ajungă acolo unde este astăzi.

Vedeta a postat imagini emoționante din primii ani de viață și a scris un mesaj emoționant chiar pe pagina sa de Facebook. Este vorba de nimeni alta decât de Andreea Marin, cea mai cunsocută figură de televiziune de la noi.

„Ieri am petrecut 10 ore cu mine și amintirile dragi. Am deschis cutii de scrisori păstrate de la cei ce-mi sunt îngeri acum, m-am întors în timp, am retrăit întâmplările care ne-au legat și m-au făcut să fiu omul de azi… Am făcut ordine în miile de fotografii adunate într-o viață și mi-am dat seama că am amânat atât, pentru că îmi era teamă să revăd cu inima oamenii dragi ce nu mai sunt, să realizez că nu mai e nimeni mai vârstnic decât mine pe care să-l pot suna și să cer un sfat la nevoie, trebuie să fiu puternică și să mă bazez pe mine, să ofer eu sprijinul meu când e nevoie de el, dar nu am cui să-l cer, decât în rugile mele, căci bunii mei de odinioară nu mai sunt…”, a dezvăluit Andreea Marin.

Mesaj cutremurător: E obositor să fim mereu puternici

Andreea a recunoscut că nu este un sentiment ușor, dar a admis că nu-i place să pună pe umerii nimănui momentele sale grele, care au existat din plin, echilibrând balanța vieții ei. Vedeta a postat  imagini cu ea din primul an de viață, din copilărie, alături de familia ei, poze din anii adolescenței, de la școală dar și o imagine din cabina de machiaj la televiziune.

„Am lăsat lacrimile să curgă, pentru că e obositor să fim mereu puternici, și cred că drumul cel mai greu parcurs a fost cel din scrisorile bunicilor, ale părinților (unele nu îmi erau destinate, dar le-am primit „moștenire” când ei n-au mai fost și m-am regăsit în ele, în povestirile lor, alături de cei dragi), rândurile surorii mele pentru care iubirea mea nu are margini, ale oamenilor dragi care mi-au dăruit bunătate pură, simplitate și cinste, dragoste fără ocolișuri, mereu o caldă îmbrățișare.

Am ales 10 imagini de la diferite vârste, încă din primul an de viață, apoi crescând alături de familie, anii adolescenței la școală sau la competițiile de handbal, iar ultima fotografie e în cabina de machiaj la televiziune, pe când eram om de știri. Și de aici, povestea o cunoașteți…”, a scris îndrăgita vedetă.

 

Sursa foto: Andreea Marin/Facebook