Andreea Marin, la un pas să se mărite cu Ion Țiriac? prezentă în emisiunea realizată de Denise Rifai, vedeta a făcut destăinuiri surprinzătoare.

Ea a admis că Ion Țiriac ”îi este foarte drag”, dar a negat în totalitate posibilitatea unei relații amoroase cu miliardarul.

Andreea Marin, la un pas să se mărite cu Ion Țiriac? Miliardarul i-a cumpărat un superb inel cu diamant

Andreea Marin a vrut să se mărite cu Ion Ţiriac? În urmă cu mai bine de 15 ani între cei doi era o foarte strânsă relație de prietenie, după cum spun ei, de dragoste după cum scria întreaga presă la acel moment.

Cei doi se afișau des împreună, chiar se țineau de mână, mergeau în vacanțe și nu-și ascundeau gesturile tandre.

Apropiații lui Ion Țiriac spuneau chiar că acesta i-a cumpărat un superb inel cu diamant, drept simbol al iubirii ce i-l poartă Zânei.

Mai mult, acesta chiar s-ar fi gândit să o ceară în căsătorie. Dar la un moment dat, ceva s-a rupt între cei doi.

Întrebată de Denise Rifai dacă ar fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac, Andreea Marin a răspuns:

”Este extrem de stupidă această poveste. Nu aş fi negat un astfel de adevăr. Pentru mine era o onoare o relaţie cu astfel de om. Lucrurile erau duse într-o extremă enervantă.

”Mi-e foarte drag de acest om”

A fost o prietenie foarte frumoasă, mi-e foarte drag de acest om. La un moment dat, eu am decis să mă îndepărtez pentru că simţeam că îi fac rău acestui om”, scrie romaniatv.net.

La întrebarea ”Cu care dintre soţi nu v-aţi mai căsători?”, vedeta a răspuns:

”Cu niciunul nu m-aş mai căsători. Cu primul soţ a fost o mare dragoste, dar ne-am căsătorit prea devreme. A doua căsătorie o ştie toată lumea, amândoi eram în lumina reflectoarelor. A treia a fost o greşeală”.

Andreea Marin și-a început cariera de jurnalist la TVR Iași, la vârstă de 19 ani, unde a fost reporter de știri, apoi a prezentat emisiunea pentru copii “Țara lui Piticot”, ulterior transferându-se la București, unde a debutat ca reporter la redacția de știri externe a TVR.

Apoi, timp de doi ani, Andreea Marin a prezentat principalul jurnal de știri, și a fost corespondentul TVR la Gala Premiilor Oscar, la Hollywood.

La vârsta de 25 de ani, Andreea Marin a fost aleasă, de către marele om de televiune Valeriu Lazarov, în urma unui casting, să prezinte celebra emisiune “Surprize, surprize”.

A obținut de-a lungul carierei sale zeci de distincții și este considerată una dintre cele mai elegante si inspiraționale prezențe feminine din România, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook Andreea Marin.